Ktorá antikoncepcia pomáha proti mastným vlasom?
Dobrý deň, prosím, ktorá antikoncepcia Vám spomalila mastenie vlasov? Užívam dlhodobo Jeanine, perfektne mi sadla, vlasy úplne prestali padať (mám zvýšený testosterón), ale mám ich neskutočne mastné už po 12 hodinách, môžem na nich hranolky vyprážať😓 Strašne mi to uberá na sebavedomí. Šampónom to nebude, používam Nizoral na lupiny, ale nech si umyjem akýmkoľvek, po pár hodinách mám mastné sádlo na hlave.. Je to strašne obťažujúce, každý večer ich umývat, skúšala som 1 mesiac dlhé intervaly medzi umytím, nepomohlo.. ďakujem moc za radu
@valentina225 antikoncepcia nema s mastnymi vlasmi nic spolocne. Vlasy si treba umyvat poriadne, dostatocnym mnozstvom samponu aspon 2x po sebe. Tiez treba casto menit postelne obliecky, teraz v lete urcite aspon kazdy tyzden. Ak mas mas obliecku vankusa prilis dlho, tiez ti masti vlasy. Ziadna magicka pilulka neexistuje, len hygiena.
@strawberry0797 ja si zmyvam riadne 2x samponom a postelne pradlo mam ciste😅😅 cize hygienu mam tip top
Bože nie, pchať do seba chémiu a rozhádzať si kompletne hormóny kvôli vlasom? Radšej sú ich umy každý deň, hoc aj v umývadle na rýchlo. Alebo poradím - odfarbi si ich na blond a budeš mať suché seno, ktoré nemusíš umývať aj týždeň a stále bude suché. (Vlastná skúsenosť) 😅
@strawberry0797 ja si zmyvam riadne 2x samponom a postelne pradlo mam ciste😅😅 cize hygienu mam tip top
@valentina225 nemoze to byt aj kvoli strave? mne napr. antika vlasy nijako neovplyvnila
mozno skus aj nejake vysetrenia (stitna zlaza a pod.)
môže to byť aj stresmi a psychikou.
Bože nie, pchať do seba chémiu a rozhádzať si kompletne hormóny kvôli vlasom? Radšej sú ich umy každý deň, hoc aj v umývadle na rýchlo. Alebo poradím - odfarbi si ich na blond a budeš mať suché seno, ktoré nemusíš umývať aj týždeň a stále bude suché. (Vlastná skúsenosť) 😅
@dominikamacakova ja som si odfarbila a výsledok bol žlté ochcané seno. Žiadna pomoc s mastnotou sa nekonala. Aj kaderníčkabola v šoku. Povedala mi, že sú to hormóny a s tým ona nič neurobí.

@valentina225 antikoncepcia nema s mastnymi vlasmi nic spolocne. Vlasy si treba umyvat poriadne, dostatocnym mnozstvom samponu aspon 2x po sebe. Tiez treba casto menit postelne obliecky, teraz v lete urcite aspon kazdy tyzden. Ak mas mas obliecku vankusa prilis dlho, tiez ti masti vlasy. Ziadna magicka pilulka neexistuje, len hygiena.