icon

Levetete - začiatok účinku antikoncepcie

andreaorosiova
25. dec 2022

Chcem.sa spytat 8.12 som.mala poslednú menštruáciu ale tabletky leverete som začala az 16.12 myslite ze uz som.chránená pred otehotnením dakujem

ladybug138
25. dec 2022

@andreaorosiova je to v prubalovom letaku napisane

janula2511
25. dec 2022

Ja si myslím že už si chránená.

janula2511
25. dec 2022

A prečo si začala užívať hak mimo menštruácie?

zuzanockamt
25. dec 2022

@andreaorosiova Nie, nie si chránená. Tabletky sa začínajú užívať na 1.deň menštruácie - vtedy si chránená hneď alebo 2.-5.deň menštruácie - vtedy treba používať ešte sedem dní inú ochranu, gyn. odporúčajú ochranu kľudne až do konca prvého blistra.

andreaorosiova
autor
25. dec 2022

@ladybug138 dajak som to prehliadla

andreaorosiova
autor
25. dec 2022

@janula2511 mam ich teraz vysadiť?

janula2511
25. dec 2022
andreaorosiova
autor
25. dec 2022

@zuzanockamt teraz ich mam vysadiť alebo co mam robit?

andreaorosiova
autor
25. dec 2022

@janula2511 ale niesom chránená ci ako to je?

zuzanockamt
25. dec 2022

@andreaorosiova Poradiť sa s Dr., určite ti užívaciu schému vysvetlila, leták je tiež zrozumiteľný. Doužívať, chrániť sa aj inak, lebo je možnosť otehotnenia a poriadne preštudovať príbalový leták.

andreaorosiova
autor
25. dec 2022

@zuzanockamt uz som to prestudovala...neviem preco som sa tak splasila...dnes sme mali prvy krat nechránený sex dufam ze z toho nic nebude...

zuzanockamt
25. dec 2022

@andreaorosiova Nuž teraz už len dúfať.

andreaorosiova
autor
25. dec 2022

@zuzanockamt Myslis ze to vobec nechrani?

andreaorosiova
autor
25. dec 2022

@andreaorosiova Hoc teraz mi vychádzajú neplodné dni?

zuzanockamt
25. dec 2022

@andreaorosiova pri užívaní hak sa neriadiš metódou plodných/neplodných dní a keďže si ich začala užívať nesprávne, tak je ťažko povedať, ako teraz ne/fungujú. Mala si si vopred prečítať leták a začať ich užívať správne.

andreaorosiova
autor
4. jan 2023

@zuzanockamt Chcem sa teraz spytat ked doberiem zajtra poslednú žltú tabletku ako mam pokracovat potom v užívaní aby som uz bola plne chránená ...dajak sa nemôžem k tomu dopátrať ...dakujem

zuzanockamt
4. jan 2023

@andreaorosiova Zajtra užiješ poslednú žltú tabletku, potom máš 7 bielych - neaktívnych, počas ktorých by si mala dostať menštruáciu. Po tých siedmich bielych tabletkách začneš nové balenie a takto dookola. Už by si potom mala byť chránená, ak dodržíš všetky pravidlá užívania HAK. Všetko je v príbalovom letáku.