Má sterilizácia ženy v 41 rokoch zmysel?
Nevidím tu veľmi témy o sterilizácii žien. Akoby veľmi málo žien sa pre to rozhodne. Aký máte názor? Oplatí sa mi to ešte? Mám 41 rokov. A tie čo ste boli, kde býva jazva? Cez pupok a ešte aj na viditelnej časti brucha?
@anonym_7938a6 chcela by som vidiet 50 rocnu tehotnu zenu.
@domkakvet kludne, moja mama mala v 54 este zrele folikuly, viditelne na sone. Ovulaciu kludne moze mat zena aj v 50-ke. Ja mam 43 a cakam dieta, ani neviem, "ako", dalo by sa povedat. Neozaj sme sa nesnazili 🙃.
@mofa Ja mám 45 rokov, moja partnerka má 40 rokov, štandardne máme sex tri krát do týždňa, sme zdraví.
@peterberek8 Má tvojom mieste by som šiel za urologom, aby ti vykonali spermiogram. A potom vyšetrenie ženy u gynekológa.
@peterberek8 Má tvojom mieste by som šiel za urologom, aby ti vykonali spermiogram. A potom vyšetrenie ženy u gynekológa.
@pr85 Máme 5 ročného chlapca, ten sa nam podarilo urobiť na tretí krát, určite sme obaja zdraví, len teraz to nejak nejde.
@domkakvet 🤣🤣🤣
Otehotnela som ako nic aj v 37, aj v 39, aj v 42 rokoch...eeeehm 🙃🫣
@anonym_ddd64d ja tiež v 41.....( Vraj sme neplodni ).
@anonym_ddd64d ja tiež v 41.....( Vraj sme neplodni ).
@anonym_a58d9c Malý išiel so starými rodičmi dnes na výlet, tak dnes trošime do teraz sme dali dve čísla, ešte jedno do večera dáme, no zajtra ak nepríde menzes,tak by sa malo podariť.
@anonym_a58d9c Malý išiel so starými rodičmi dnes na výlet, tak dnes trošime do teraz sme dali dve čísla, ešte jedno do večera dáme, no zajtra ak nepríde menzes,tak by sa malo podariť.
@peterberek8 ale zajtra ak nepride menzes to nebude z toho vystrajania dnes. To vies, ze?🙂
@peterberek8 ale zajtra ak nepride menzes to nebude z toho vystrajania dnes. To vies, ze?🙂
@anonym_145dfb Samozrejme, len si to chceme nejako privolať.
@anonym_145dfb Samozrejme, len si to chceme nejako privolať.
@peterberek8 Asi by si sa konečne potešil, však? Ja som na syna čakal vyše roka.
@peterberek8 Asi by si sa konečne potešil, však? Ja som na syna čakal vyše roka.
@pr85 Určite áno.

@anonym_autor Načo sterilizácia? Vsak dá sa prerušovaná súlož...
@peterberek8 Alebo kondómy.