icon

Mám si vziať Escapelle po prerušovanej súloži?

1. júl 2024

Ahoj baby, kuknite obrazok v komente. 29 som mala také tie ovulacne bolesti... sex bol pred hodinou... mam podozrenie na nevydarenu prerusovanu súlož. Poradili by ste dat si escapelle alebo už je po funuse? Ďakujem za rady

autor
1. júl 2024
vanilkovazmrzka
1. júl 2024

Ja uplne nerozumiem, preco ludia, ktori nechcu pocat, maju sex pocas ovulacie, a maju ho bez ochrany. Asi mas rada adrenalin, tak si nedavaj ani tabletku.

egonsk
1. júl 2024

@vanilkovazmrzka mozno preto, ze pocas ovulacie su vacsinou zeny nadrzane jak cinska koza... a vtedy fu guju podobne ako chlapi, ked sa im krv z hlavy preleje do udu 😋😁

januska12323
1. júl 2024

To je na tebe, tabletka aj tak nezabráni oplodneniu ak sa to už stalo. A keď nechceš dieťa chráň sa aj inak.

crazy_cat_lady
1. júl 2024

no, ak uz je po ovulacii atd, tak tabletka uz moc nepomoze.. ale teda nerozumiem, preco sa nechranis, ked vies, ze si v case ovulacie a dieta nechces..

pukina
1. júl 2024

@egonsk "podozrenie na nevydarenu prerusovanu suloz" asi rychlovka s kolegom cez obednu prestavku 🤣

barbora_t
1. júl 2024

No ja by som si dala, aj ked je to riadny sajrajt, mozno ti to komplet rozhadze cykly...ale nemozes povedat ze si sa to nesnazila nejak zachranit....aj ked si zlyhala od zaciatku....teda ked nechcem dieta, chranim sa a nespolieham ze ze je uz "po funuse" 🙏

elenka74
1. júl 2024

Ja by som si ju kúpila, radšej, ako potom ľutovať, ale urob to čím skôr

andrea_ff
1. júl 2024

Ja keby nechcem byť tehotná by som si dala tu tabletku po.....

vanilkovazmrzka
1. júl 2024

@egonsk zase raz si nepobral pointu

dadka1997
1. júl 2024

NEZODPOVEDNOSŤ kvitne každý deň.. a co tak sa začať chrániť ?

zobaka
1. júl 2024

opýtaj sa ho, či stihol, ale ja by som si vzala tbl

nevenka
1. júl 2024

Aky dlhy mas cyklus? Sex bol teda na 17 DC? Podla mna, ak mas standardne 28 dnovy cyklus, tak uz si bola po ovulacii 29-teho. Ja mavam cykly 35 dni a ovulaciu ten 17-ty den cyklu v priemere.

autor
1. júl 2024

@egonsk @pukina dakujem za pozdvih nalady🤣😉🥂 už som si ju dala, dakujem za reakcie baby, ale som nešťastná, samozrejme, mate pravdu🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
1. júl 2024

@nevenka 29-31 dňový na striedačku ako kedy.