Mám zavedenú Danu a cítim pohyby
dobrý večer kcela by som sa opýtať že či môžem cityt pohyb v bruchu keď niesom tehotná mám. mám danú a krvacam v kuse už od vtedy ako som si ju dala nasadiť som zúfalá medzi menzesom mám hnedy vitok a bolesti celý mesiac krvacam mám pavzu. ani nie 2 tizdne bola by som rada ak by sa našiel niekto kto to mal tiež tak a napísal mi ďakujem za odpoveďe
@nana116446788 síce som mala mirenu ale je to podobné. Ja som cely rok mala takto. Celý rok som krvacala, doktorke volala snáď stokrát. Vysvetľovala mi, že v tele je cudzie teleso, preto sa telo ho snaží zbaviť, preto je to krvácanie. Po roku to ustalo, a ja som bola maximálne spokojná. Ani som o mirene nevedela, nemusela som myslieť na nejaké tabletky. Keďže sme sa rozhodli mat tretie, tak som si ju dala vybrať, a do dvoch mesiacov otehotnela. Takže okrem toho roku neustáleho krvácania som bola spokojná. Inak som kdesi čítala, že niektoré majú krvácanie pár mesiacov, iné pol roka až rok. Takže neboj ono sa to upraví. 🙂

ako dlho mas zavedenú? ja som mala prve 4 m brutal silnú,som myslela,ze ju dam vysadit a potom sa mi to upravilo ,teraz v pohode