Máte skúsenosť s antikoncepciou Aidee?
Pretože mávam problémy s častým krvácaním mimo cyklu, lekár mi zmenil už tretí krát tabletky - teraz mi predpísal Aidee. Je to pre mňa neznáma antikoncepcia, snažila som sa preto o nich vypátrať nejaké informácie - ale okrem štandardných príbalových údajov, som nič nenašla. Prosím, vie mi niekto poskytnúť referencie z vlastných skúseností? Ďakujem.
Nema niekto na predaj HAK Aidee??? Surne!!!!
nepotrebuje niekto antikoncepciu aidee? mam dva blistre na predaj.?
@simonnka2014 Ahoj. Dokedy je spotreba?
@tinushqa 08/2018
@simonnka2014 píšem IP
Mám na predaj 4 celé a 1 načatý blister antikoncepcie Daylette. Zostali mi po vysadení, exp. 10/2016. 7e/blister + dohoda. V prípade záujmu ma kontaktujte na svartir_sandar@azet.sk
ahojte mam na predaj antikoncepciu aidee 2 plne blistre za 15 aj s postou.
Ahojte, mam na predaj HA - AIDEE na 7 mesiacov. Ja som s ňou bola spokojná. Predám 2 balenia + 1 mesiac z tretieho balenia. Spolu to dám za 50 eur. Dátum spotreby je 11/2018.
Mám na predáj 2x21 😌 Posúvam ďalej za 20€
Ahojte mám na predaj trojmesačné balenie tabletiek aidee dátum spotreby je do 2019 🙂
Ahojte,
Predam 4plne tablicky hak Mistra,( uplne to iste ako Aidee, Dienorette ci Jeanine), plus pridam dalsi nacaty blister.spotreba je do okt/2019 a cena 37eur.
Predam HAK Aidee 2 plne blistre, cena 15 eur s postou...
Predam HAK Aidee 7 plných blistrov (2 balenia+1mesiac), cena 30 eur.
Oba balenia sú do 11/2018.
Dôvod: kupovala som v ČR 3 balenia pretože sú lacnejšie a nakoniec som od nich musela upustiť.
Aidee 2 blistre
Ahojte predam 4tablicky hak Mistra. To iste ako Aidee Dienorette ci Jeanine len iny vyrobca. Spotreba do 10/2019
Piste spravy
@evita1231 ahoj je to este aktualne vzala by som všetky
@martha1444 ahoj, ja mam 2 blistre
@otileckag mala by som zaujem a cena?
Ahojte,tuto antikoncepciu som uzivala 2roky..zo zaciatku som nemala ziadne problemy,vsetko bolo v nsjvacsom poriadku..cca. po rok a pol som zacala mavat strasne bolesti hlavy, zenske problemy svrbenie,a bola som extremne naladova .tabletky som prestala uzivat pred rokom a moje telo sa dalo dokopy len teraz.nikomu neodporúčam.. HAK je hnus.
Ahojte, ak niektora z vas ma zaujem o antikoncepciu belissa na 2 mesiace nech mi napise do posty. Ostali mi tabletky lebo sme sa s priatelom rozhodli,ze sa pokusime o miminko
Ahojte mám na predaj 2 tabulky Aidee s exp10/2020 za 16€

@tinushqa pisala som správu 🙂