Máte skúsenosť s antikoncepciou Belara?
ako na vas vplyva jej uzivanie? pribrali ste od nej?
ahojte, mám záujem o hak belara, kúpim aj viac blistrov. ďakujem. kontakt: adriana.jurcova@hotmail.sk
Berem HAK Belara už 5mesiacov, ale bola som su ju dať vymeniť za inú (MISTRA), pretože mi Belara nesadla. Belaru som brala predovšetkým aby som neotehotnela, ale myslela som si, že by mi mohla pomôcť aj na pleť, ktorá sa nadmerne mastnila a tiež na mastiace sa vlasy. ☹ Kedže táto HAK by mala na takéto problémy pomôcť čakala som od toho viac. 🙂 Teraz mám na tvári samé bolavé červene akné, hlavne na čele, ale aj v obočí (au), a na dekolte a prsiach !!! Pleť a vlasy sa mi mastnia stále. 😠 Za najvaščí problém však považujem nepravidelné krvácanie a špinenie počas brania tabletiek, a zároveň to, že počas 7-dňovej prestávky (t.. keď neberiem tabletky a malo by nastať krvácanie) krvácanie nepríde.
Samozrejme to neznamená, že keď nesadla mne, že nesadne ani vám. Asi som skor bola jedna z mála. Ale samozrejme mala aj pozitívne účinky. Vôbec som po nej nepribrala, nemala som zmeny nálad, ani väčšiu chuť na jedlo či sladké, chuť na sex ostala, o dosť mi narástli prsia (aj keď ma trošku boleli hlavne na začiatkoch) , a hlavne prestali moje neznesiteľné kŕče počas menštruácie, krvácanie bolo veľmi slabé, a netrvalo dlhšie ako 3 dni čo som celkom ocenila. 😀
Ja teraz beriem druhé plato a nedostala som menzes mám nafuknute brucho citlivé prsia mám ísť na gyndu?? Poraďte mi prosím 🙂
ahoj, áno brala som belaru a mierne zmeny som pocítila. Mala som plnšie prsia, ale ináč to bolo O.K.
Pokiaľ by si mala záujem môžem Ti poslať jeden blister za 7,- eur.
Ahojte, ja som brala Belaru asi 3mesiace a musela som ju vysadiť, nepribrala som z nej ale pred tym som brala Chloe kvoli akne a Belara je tiez vraj na akne.. uz po mesiaci zmeny antikoncepcie sa mi akné začalo vracať a bolievala ma hlava... ale nie len tak trochu, naozaj neznesitelne, kazdy den som musela vziat tabletku na bolesť, čo ja beriem iba v krajnom prípade, stratila sa chuť na sex.. a čo bolo najhoršie, mavala som z nej depresie ☹ nahorší stav a v živote som ho nezažila..ja som nechapala čo sa so mnou deje.. manžel mi povedal, ze toto nie je normalne, ze sa mam dat dokopy, ja som za všetko plakala.. stala sa uplna blbost.. a ja hrca v krku a nervy, plač.. no hrozne a potom som si precitala pribalovy letacik a neziaduce ucinky.. bolest hlavy a depresie.. tak som ju este v ten deň vysadila.. do mesiaca to naštastie upravilo.. všetko.. Belaru neodporučam, aj ked na každu kočku bude mať samozrejme iné učinky.. vela stastia ! 🙂
na kazdeho inak posoby antikoncepcia,to sa porad s gynekologom alebo ju vyskusaj ako zaposobi
Čavte kočky môžem sa opýtať??? Brala som tri roky HAK minervu chloe aidee a nakoniec belaru mala om dva mesiace pauzu lebo mi nesadli tabletky a teraz som začala zase brať belaru ale je mi z nej zle nenormalne krče mam picha ma v hlave vysadila som ju dnes by som brala 10tu tabletky myslíte že môžem tak často meniť tabletky??? Minerva bola najlepšia ale bohužial už ju nemôžu predpisovať dik za radu
@blond111 ja mam totoe iste
Ja som Belaru musela zmenit nakolko som vobec nemala chut na sex. Potom mi dali Sunyu (tiez bez krvnych testov, nechapem tych lekarov) a to bolo tiez o nicom. Teraz neberiem ziadnu a s chutou na sex problem nemam.
Ahojte, mám na predaj trojmesačné balenie Belara 3x21 , Exp.10/2016 , ak by ste mali niekto záujem tak mi napíšte, prosím, správu.
martinka0805 mala by som záujem a kolko by si mi ho predala?
🙂
ahojte, tiež mi zostal jeden nepoužitý blister, 21 tabletiek. Ak niekto chce tak si navrhnite cenu a pošlem. Vyberala som ich len dva týždne dozadu z lekárne.
Ja som mala ukrutné bolesti pred každou menštruáciou. Doktorka mi predpísala antikoncepciu Belara. Najskor som to odmietala brať, no keď som zas mala tie kŕče, tak som začala. Už ďaľší mesiac to bolo znesiteľnejši a po 3 mesiacoch som necítila žiadne bolesti. A pomohla mi aj na pleť, aj kozmetička si to všimla. Toto keby som vedela predtým, tak Belaru užívam už dávno.
Ja som tieto tabl. začala užívať po antikoncepcii Chloe. Nebola som vôbec spokojná 😒 Bola som sama vyrážka, menštruácia chodila ako sa jej zachcelo a keď sa jej náhodou nechcelo, tak neprišla vôbec 😲 Nerobila som nič iné, len som kupovala tehotenské testy. Okrem toho sa mi zhoršil môj psychický stav. Po konzultácii s gynekologom mi bola predpísaná ARTIZIA, ktorú užívam prvý mesiac... cítim sa oveľa lepšie 🙂 , no uvidím ako to bude s menštruáciou. Toť moja skúsenosť.
ahojte uzivam ju uz skoro tyzden a stale ma prehana neviem ci stabletok alebo ja neviem predtym som uzivala lindinette 30 vyse troch rokou teraz pred nedavnom som mavala dost caste migreny nemyslela som si ze s tabletok aj tvar flakatu zmeny nalad teraz ma sice este tvar flakatu ale migreny zmyzli dr,. nmi predpisal belaru vysledky este zatial neviem ale ma prehana moze byt to s tabletomk dufam ze znej aj trochu priberem odporucili by ste mi nejake 🙂 🙂 🙂 🙂
caute, ja som ju uzivala asi 2,5 roka, mojou poziadavkou na HAK bolo upravenie pleti a menstruacie (mavala som 8 dni). plet super, zo zaciatku aj menzes kratsia, po nejakom case som opat mala tych 8 dni. bola som vcelku spokojna. pribrala som pozvolna ale urcite nie z HAK- som ten pripad co neustale chudne a pribera 10-15 kil. ale co som si uvedomila az ku koncu a vlastne preto som ju vysadila- podstatne znizila libido, az tak, ze sme sa s priatelom dost hadali kvoli tomu. tak som ju vysadila a teda to bola mega zmena! :D ale na plet mi robila super...
Ja by som sa chcela tiež opýtať na tú Belaru v súvislosti s fajčením. Je možné že keď fajčím tak tabletky nemusia mať žiaden účinok a bez mihnutia oka otehotniem? 🙂
ahojte, mám na predaj 2 blistre antikoncepcie Belara, exp. 01/2017, cena 18 eur. /TT+ záp.Slovensko prinesiem, cestujem/ aj pošlem..
Belara mi vôbec nesadla... naopak po mesiaci vyvolala absolútny kolaps organizmu, zvýšila senzitivitu môjho tela, mala som pretrvávajúcu menštruáciu a neskutočné, nekončiace bolesti, ktoré som nevedela ničím utlmiť.... preto by som sa jej i rada zbavila. Poznám totiž dievčatá, ktorým perfektne sadala, ale tak.-... každý sme iný 🙂 Mám ešte dve balenia, tzn. na dva mesiace. Predám ich za 18 euro + poštovné. Pokiaľ máte záujem, tak píšte k.pavlikova6@gmail.com
Predam 3 blistre Belara za 30 €. Zaslem na dobierku. Kontaktovat ma mozete na mirdosko10@gmail.com
Mne takisto nesadla, mám z nej migrény. Ak je s ňou niekto spokojný, rada ju predám za rozumnú cenu.
Ahojte moj lekar mi dal uzivat belaru este som ju sice nevybrala z lekarne ale nechapem tomu kedy si mam dat tu 7dnovu pauzu viete mi niekto poradit 🙂