icon

Máte skúsenosť s antikoncepciou Belara?

aja028
28. máj 2012

ako na vas vplyva jej uzivanie? pribrali ste od nej?

marry97
2. apr 2016

Baby som zúfala mám taký problém, vyše pol roka beriem Belaru vyhovuje mi, nepriberám nič vôbec. Len za ten polrok sa mi stalo, že už 2x mi vynechalo menzes. Pred 3 mesiacmi keď sa mi to prvýkrát stalo som utekala k lekárke, či náhodou nie som v tom, ale nie lekárka povedala, že je to normálne ale mne to normálne neprišlo no a tento mesiac znova, menzes ani náznaky špinenia nikde. Čo mám robiť? Ísť k lekárke? Nepošle ma zasa domov s tým, že je všetko ok?

youandiv999
18. apr 2016

Ja som belaru užívala rok a robila mi zle. Mávala som menštruáciu niekedy aj 2 týždne vkuse, bola som hrozne náladová a celú tvár som mala vždy hrozne vyhádzanú, keď som mala dostať menštruáciu. Neskutočne ma bolievala z nej hlava. Teraz som ju vymenila za Karhlu, tak dúfam že bude všetko ok, počula som iba dobré ohlasy na ňu 🙂 Ale ako sa hovorí, naozaj je to individuálne u každej ženy takže treba skúšať 🙂

kvecia
23. apr 2016

Baby... dobrala som prvý blister Belara vôbec nemám MS iba slabulinke špinenie. Predtým som mala Maitalon a normálne som mala MS akurát som . mávala z neho bolesti hlavy.
Je to v pohode?

zuz02
23. apr 2016

Ja som tuto antik.brala pred 8 rokmi. Mne sa pri nej menzes skracoval a slabol. Ked som to povedala doktorovi, tak mi povedal, ze je to zelany efekt. Cielom antik.je aj znizit straty krvi.

michala1515
31. máj 2016

Ja Belaru beriem skoro rok. Menzes mam slaby a hlavne bez bolesti. Predtym som mavala kazdy mesiac silne bolesti. A ani som nepribrala, takze som velmi spokojna.

lujzza
16. jún 2016

Ja sice neberiem Belaru, ale moja sestra ano a je velmi spokojná, pravidelný cyklus a hlavne sa teši že sa jej super upravila pleť.

zanetamatej
18. jún 2016

Ja som z belary pribrala 5 kg, nevedela som ze z nej, ale ked som ju prestala brat hned slo 5 kg dolu

mirusssss
27. jún 2016

Ja som belaru používala asi 4 mesiace a musela som ju vysadiť, keďže som bola strašne nervózna a moje okolie to dosť pociťovalo 🙂 tak som ju zmenila za Nuvaring a bola som nadmieru spokojna 🙂

sjuzinka777
19. júl 2016

Predám 1 blister Belary, 09/2018, cena 10 eur, príp. osobný odber BA/ZA.

m.a.r.t.i.n.a
10. aug 2016

Ja beriem Belaru od 11/2015, predtym som HA nebrala cca 9 rokov. Prvy mesiac som bola unavena, bolela ma hlava, ale hovorila som si, ze telo si zvyka. Zhruba tyzden v kazdom mesiaci som mala prsia o cislo vacsie, co bolo super 😃 ale taktiez sa pravidelnostou stali silne migreny, ktore som dovtedy nepoznala. Niekedy az take, ze som pol dna prelezala v posteli. Menzes som mala tak cca 2-3 dni a aj to len take spinenie, raz dokonca neprisiel vobec. Dnes som bola prave na preventivke na gynde a lekarka mi doporucila tabletky zmenit, predpisala mi LUNYTTU. Tak som zvedava

kristina306
10. aug 2016

Kúpim Belaru. Ďakujem

mitkaaa
12. aug 2016

Ked som zacala uzivat Belaru,tak 1. mesiac bol v pohode,druhy mesiac mi vaha zacala stupat a pocas uzivania 3 blistra som uz isla za gynekologom z tym,ze som pribrala nieco cez 5 kil,vysadil mi ju hned . . . .

kristina306
30. aug 2016

@mitkaaa nezostala vam belara. kupila by som ju

mitkaaa
1. sep 2016

@kristina306 nie bohuzial nezostala :-/

lucifer1000
14. sep 2016

@marry97 ja som brala belaru vyse skoro 12 rokov- po par rokoch mi vynechavala menstruacia, obcas spinienie, niekedy nic. tiez som robila paniku 🙂 vraj je to normalne, antiko zabranuje oplodneniu vajicka, tym padom sa postupne telo prisposobuje tomu, ze vajicka sa netvoria a preto dochadza k vynechaniu menstruacie- teraz som prestala brat anitiko a vsetko sa vratilo naspat 😉 belara je super 😉 aspon pre mna bola cely cas

lucifer1000
14. sep 2016

@kvecia ano je 🙂

kristina306
26. sep 2016

Kupim Belaru, surne ! Dakujem

janine6623
16. nov 2016

@m.a.r.t.i.n.a
Chcela by som sa spytat, mne nejak!asi tiez nesedi ta Belara. Mam obrovske az trojdnove migreny. Mavala som slaby menzes a tento mesiac mi v sedemdnovej pauze neprisiel. Lieky som brala presne, uz som si robila preistotu aj test, je negativny. Objednala som sa aj ku gynekologovi. Prosim ta,tysi brala lieky dalej po nedostaveni menzesu po pauze? Co na to povedal tvoj lekarz nevyvolaval menzes, nechal to tak do dalsieho mesiaca?

m.a.r.t.i.n.a
17. nov 2016

@janine6623 Ahoj, mne sa stalo viac krat, ze mi menzes neprisiel, podla dr. to je ze vraj normalne. Tie migreny su pre mna tak obmedzujuce, ze som dobrala posledne platicko a zbohom HA. Koncim s tym. Vymenila som Belaru za ine tabletky ale nepreslo to.... Neberiem to len tyzden, tak som zvedava...

janine6623
17. nov 2016

A prosim ta zakazdym si si urobila test a isla prip. Na prehliadku? Nic s tym lekar nerobil normalne si brala lieky dalej? Ja som sa objednala na prehliadku, docela som nervozna, este sa mi toto nestalo.

m.a.r.t.i.n.a
17. nov 2016

@janine6623 Test som si urobila len raz, potom ked mi bolo povedane,ze je to bezne, uz nie. Nechodila som stale k dr, len v ramci prehliadky a pri zmene tabletiek. Brala som ich cely rok presne podla navodu, aj ked mi menzes neprisiel. 7dni prestavka a nove platicko

janine6623
17. nov 2016

@m.a.r.t.i.n.a Dakujem ti velmimpekne za odpoved

m.a.r.t.i.n.a
17. nov 2016

@janine6623 Nemas zac 😉

mici007
20. dec 2016

Ahojte dievčatá, chcela by som pridať aj ja moju skúsenosť 🙂
4 roky som užívala antiku Maitalon, s ktorou som nemala žiadne problémy a ako moja prvá HA mi úplne sadla. No posledné mesiace som sa už cítila zvláštne, čoraz viac ma trápili vaginitídy, kandidózy, znížene libido na bod mrazu ❄ , ktoré sú ako vedlajšie účinky. Veľmi sa mi zhoršila aj pleť, ale len v oblasti brady (táto časť vraj označuje hormonálne problémy) . Mala som obrovské hnisavé bolestivé vyrážky. Nevedela som si rady a zjavne ani moja kožná, ktorá mi predpísala kadečo a nič nepomáhalo.
Gynekológ to riešil odberom krvi, urobil sa mi hormonálny obraz. Všetko som mala v poriadku (dokonca testosterónu menej ako je normálna hladina), ale aj napriek tomu mi pán doktor chcel veľmi pomôcť a navrhol mi zmenu antikoncepcie na - BELARU.
Najprv som sa toho bála ,ale keďže som už bola zúfala z mojej brady skúsila som to.
Teraz užívam Belaru 8.deň - som úúúúplne v pohode a všímam si, že vyrážky miznú, čomu sa veľmi teším 👍 Viaceré ste tu písali,že Vám narástli prsia, no to som si ešte na sebe nevšimla. Tiež mám pocit,že mám menej chuť na sladké ..celkovo mám pocit,že som menej hladná,takže som niečo už aj pochudla. A další plus,že sa mi vrátilo moje stratené libido 😉

kristina306
2. jan 2017

Kupim Belaru!! ponuknite, Dakujem 🙂

michala1515
20. feb 2017

@mici007 presne tak sa citim aj ja pri Belare, ziadne problemy s libidom, tesi sa aj manzel 😀 a ja sa tesim z peknej pleti, vlasov a bezbolestnej ms 👍

kristina306
20. feb 2017

Predám Belaru, 2 blistre.

tianja
5. mar 2017

Ahojte, citam Vase prispevky a chcela by som sa s Vami podelit o moje pozitivne skusenosti s uzivanim Belary. Pred Belarou som uzivala 3 ine antikocepcie, po ktorych som mala bolesti hlavy, nepravidelny cyklus a dokonca po Leverette som pribrala 10 kg :(((. Nakoniec ma moj gynekolog prestavil na Belaru, s ktorou som maximalne spokojna. Nemam ziadne bolesti hlavy, nie som naladova, mam cistu plet a cyklus sa mi upravil. Tesi sa aj moj manzel, pretoze sa mi zlepsilo aj libido 🙂))

niki281281
11. mar 2017

@kristina306 máte tu baleru este ?? mala by som záujem 😉

kristina306
11. mar 2017

uz som ju predala