Máte skúsenosť s antikoncepciou Levonille?
Nepriberáte z nej? Nemáte krvácanie počas užívania ? 😕
aj ja som dostala levonille, ale len buduci tyzden zacnem brat tabletky.. ked uz mate nejake skusenosti, tak prosim piste 🙂
no cenovo je velmi lacné na 1 mesiac 4,52 euro
ostatne co som brala boli vzdy 8-9 eu mesacne,
Vedlajsie ucinky nemam berem uz 2. tyzden.
Dufam ze to aj zabere....
Zatial som snim spokojna, ziadne krvacanie ani spinenie.
Ahojte tak ja som brala ale vysadila po nežiaducich účinkoch......a teraz sa mi ešte aj kramy ďaľšie spustili
@keira34 ake vedlajsie ucinky si mala?
@keira34 aké nežiaduce účinky ?
ja som s nou vobec nebola spokojna vratila som sa spat k Daylette, zhoršila sa mi plet.
Teraz zacianam 2. Balik a menzes mi nedosiel
Tráviace problémy...zvracanie plus hlava má bolela non-stop ani tabletky od bolesti nezaberali .....ale už je všetko zasa super 🙂
@keira34 asi nie každému sadne istá antikoncepcia ja som spokojná beriem už druhý tretí mesiac.
@fbibi tak to neviem či je v poriadku keď menzes neprišiel mne chodí pravidelne aj keď na tri dni 🙂
Uz mi to prislo len meskal 3 dni 😉
Ale dosiel a zatial je poriadku vsetko, dufam ze mi bude dobra tato antikoncepcia 🙂
Ahojte, uzivam tieto tabletky takmer dva tyzdne a zhorsila sa mi plet a mala som aj krvacanie slabsie ktore mi neskor zosilnilo ale to bude asi tym ze som jednu tabletku zabudla uzit a zvysenie hmotnosti som zatial nepostrehla
@katrenka27 Myslím že sisi aj odpovedala , lieky treba brať každý deň.
@dominikaoris ano ale to slabsie krvacanie som mala este ked som tabletky brala kazdy den a tiez som citila mierne bolesti v podbrusi, ale na to ma aj gynca upozornovala ze sa to moze objavit
baby ak by ste chceli, tak mám nazvyš dve balenia
Ja som pribrala za pol roka 7 kg. Ziadne ine vedlajsie ucinky som nemala..asi k tomu len to, ze nikdy som nemala menstruaciu pravidelnu s tabletkami. A zistili mi potom stitnu zlazu, ze hormony mi nefunguju spravne, tak teraz cakam ze kedy zacnu ist tie kila dole :D
Ja uzivam Levonille uz asi rok, zatial vsetko ok, ziadne vedlajsie ucinky nemam. Jedine co sa mi stalo, ze ked som omeskala jeden den (jednu tabletku) a potom som vzala dve tabletky naraz, podla pokynov z pribaloveho letaku, napriek tomu som zacala krvacat a spinit, az kym som nedostala normalne menstruaciu (z balenia som napriek tomuto douzivala vsetky tabletky). Po menstruacii sa to dalo zase doporiadku. Hlavne treba citat pribalove letaky. Byvaju tam aj uzitocne informacie 🙂
Mne doktorka vypisala teraz Daylette, uvidime ake bude, ma niekto skusenosti s tym? na 1 mesiac som platila 11,89 eu. Je dost drahe,
Ahojte, mám na predaj 3mesačné balenie antikoncepcie LEVONILLE. Píšte na kovacova.sandraa@gmail.com
ja ju uzivam tiez. teraz druhy mesiac a zatial som spokojna. komu nesadla a ma na predaj dajte vediet😉
Mam na predaj Levonille na 3m. kto by chcel ja som ju vysadila 🙂
Mám na predaj kompletne 4 balenia, exp. 11/2018, v prípade záujmu prosím správa
By nemate niektora posunut levonille?moj gyn ma dovolenku a ja mam uz len do zajtra tabletky
Lacné a musela som ich vysadiť lebo narobili len zlo
@patricia24 mam este 2 bal. ale exp 11/2018
Baby ak nahodou mate niektorá a nepoužívate ozvite sa. Ďakujem
Dobrý deň ja som dnes užila prvý krát tabletu cítim sa divné ospala som ani mi jesť nechutí,dnes som aj menštruáciu dostala písala som doktorke mala som začať ružovou

Mne teraz vypisala doktorka ale je cudne to zlozenie, mne tam zavadzia to 0,10mg.
Mas stym Uz skúsenosti? Su dobre?