Otehotnenie počas užívania antikoncepcie

27. jún 2022

Dobrý deň. Sú tu prosím ženy, ktoré otehotneli počas užívania antikoncepcie a mali plnohodnotnú menštruáciu naďalej? - tj silné krvácanie, červená jasná krv + zrazeniny..

svetlonos
27. jún 2022

Ano moja sesternica, „menstruaciu“ mala celych 6 mesiacov. Isla k doktorovi s bolestou v podbrusku a ten kej oznamil, ze o tri mesuacie rodí 😂 Z ambulancie vysla zelena od sonu a jej mana sa zlakla, ze ma snad smrtelnu diagnozu 😁 Mala bola zdrava, je velmi rozumna.

matqa411211
27. jún 2022

@svetlonos a ani jej nerastlo brucho? Necitila pohyby hej?

svetlonos
28. jún 2022

@matqa411211 rastlo jej minimalne, skor to brala ze ho ma “ nafuknute” 😁 Robila fotomodelku, takze bola fakt chuda. Pohyby- ked ta ani nenapadne ze si tehotna, tak to hodila na creva a travenie 😂. No a travenie ma dnes uz 24 rokov.
Jedna kamoska zas ma znamu, ktora mala vybavene uz vsetko na rocny pobyt v zahranici. Stale priberala, kamoskam sa stazovala aka je tlsta a kupila pemanentku do fitka 🤣 Ze ide to sadlo zhodit. Baby jej povedali, ze to je tehotenske brucho co ma. Len prekrutila oci, ze to isto nehrozi. No a mala nejaky zapal a dr ju zvozil. Ze ci chcela ist uz priamo rodit, ked nechodila ma prehliadky. Ta bola u dr uz v polke 8 mesiaca 😁 Vraj ked je nabo skor v chrbtici a velka placenta, pohyby su velmi slabe, teda pre zenu. 🙂 Stava sa vselico