icon

Máte skúsenosť s nehormonálnou kapsulou Pharmatex?

marietta0
20. júl 2018
marietta0
autor
20. júl 2018

Pisu v pribalovom letaku, ze je ucinna na 98%, hormonalnu antiku brat nechcem, mate skusenost s pharmatexom?

danielagre
21. júl 2018

Ja som ju používala a v pohode...:D

marietta0
autor
27. júl 2018

@danielagre Dakujem. A krem ci kapsuly?

deborach14
28. júl 2018

@marietta0 dajte si zaviesť teliesko na 5,rokov prepláca poisťovňa

marietta0
autor
30. júl 2018

@deborach14 Len to je tiez hormon

pretty_janka
10. aug 2018

@marietta0 ja som použivala dlhodobo krem i kapsuly a spokojna som bola. Pre mna super riesenie. Kapsule mi prisli praktickejsie, akurat, ze tie kapsule nemaju velmi prijemnu chuť a vonu. Krem je lepsi, pekne vonia, len ten treba aplikovat ako krem aplikatorom.

amadora
10. aug 2018

@marietta0 používali sme medzi prvým a druhým tehotenstvom keď som vedela že niekedy v budúcnosti ešte bábo chcem a keby zlyhá tak by to nebola až taká tragédia. nezlyhalo, po tejto stránke to bolo ok. len strašne nepohodlné a nepraktické

danielagre
12. aug 2018

@marietta0 ja kapsuly...malo to aj tú výhodu, že to zvlhčovalo sliznicu....krém vtedy nebol ešte, ak by som si teraz mala vybrať, volím krém, skôr sa rozpustí ako kapsula.....odporúčam použiť radšej skôr, ešte v sprche :D....jedná sa o tzv. bariérnu ant. - ja osobne by som hormonálnu nikdy...nie sú to predsudky, ale skutočnosť, že citlivé ženy na ňu reagujú zle..bol to môj prípad...a potom - uprednostňujem prírodné liečivá a nie chémiu...ak už teraz začnete kŕmiť svoje telo hormónmi, čo potom v prechode? Zbláznite sa...verte..viem o čom píšem...

majus87
12. aug 2018

Pouzivala som cipky nepriemne vonaju inak super este sme deti chceli tak sme to brali ze keby nefungovali nevadi ale fungovali u mna na 100% pocas 5 rokov a nasledne pocas dalsich 2 rokov.

marietta0
autor
22. aug 2018

Dakujem vam. Uz sme aj my pravidelnymi pouzivatelmi Pharmatexu 🙂. Zatial som vyskusala len kapsuly, ale planujem aj Pharmatex krem po vasich odporucaniach.

spula22
13. nov 2018

@deborach14 ktoré konkrétne poisťovňa prepláca? Ďakujem