Meškajúca menštruácia po užití tabletky Escapelle
Dobrý deň 12. 13. alebo 14. mája som mala plodné dni pre istotu som užila túto spomínanú tabletku. Avšak žiadne krvácanie mi neprišlo. Vždy pri sexe používam čipky pharmatex a používame metódu neurobí sa do mňa sle bez kondomu. Dnes je 5. deň ako mi mešká Menštruácia. Test som si ešte nerobila dosť sa toho bojím pretože ešte nechcem dieťa. Myslíte si že to je tou tabletkou?
Predmenštruačný syndróm mám bolia ma prsia pobolieva ma v pod brušku a aj kríže máte s tým niekto prosím skúsenosť?
@rebekkafia snáď nečakaáš, že po tej náloži hormónov z tabletky budeš mať cyklus aj naďalej ako hodinky. Telo sa z toho bude pár syklov spamätávať
@belllinka a mne sa stala taka paradoxna vec, ze som mala dlhe roky uplne chaoticky cyklus, anovulacne cykly a po tejto tabletke prisaham zacal chodit ako hodinky 28. den a ukazkova ovulacia.. dodnes sa smejem, ze mi ta nehoda vlastne napravila cyklus.
@rebekkafia Najlepšie, ak si urobíš test, aspoň budeš vedieť na čom si.
Samozrejme, ze je to tabletkou. Je to poriadny bordel, ktory ti v tele narobi sarapatu a tym padom aj cyklus budes mat totalne rozhadzany. Este to nejaky cas potrva, kym sa telo dostane do normalu.
no je to tak, dala som si ju raz v zivote a dufam, ze uz nikdy nebudem musiet dat si ju znova 😀 katastrofa cela tabletka. akoze ja chapem, ze niekedy je to proste "nevyhnutne", ale druhy raz by som sa jej radsej vyhla.
@rebekkafia Je negatívny
@elenka74 myslite že nevadí keď som ho nerobila z ranného mocu ?
@rebekkafia Niekomu ukáže aj takto, ale možno by bolo dobré urobiť ho aj zajtra ráno.
Nie je zákonite dane, že Ti táto tabletka rozhádže cyklus. Ja som ju zobrala jedne krát a nič mi nerozhádzalo. Menštruácia prišla presne v deň, keď mala.
@rebekkafia po 5 dňoch meškania by si mala koľajnice kedykoľvek. Test je negatívny. Tabletky sú bordel, aj na nich píšu že môže byt problém s cyklom
Nie si tehotná. Počkaj na menzes.
A taká otázka: z čoho chceš byť tehotná keď sa ani neurobil do teba ale do kondómu ?
A taká otázka: z čoho chceš byť tehotná keď sa ani neurobil do teba ale do kondómu ?
@nika_val my nepoužívame kondom používame metódu neurobí sa do mňa ale sex máme bez kondomu
@nika_val my nepoužívame kondom používame metódu neurobí sa do mňa ale sex máme bez kondomu
@rebekkafia pardon ja som zle prečítala
Každopádne test je negatívny keby si tehotná už v takomto meškaní by ti ukázal ak by si bola tehotná
A za ďalšie predpokladám že tie plodné dni ti ukázala iba aplikácia nemala si nijak odsledovanu reálnu ovuláciu.. takže vôbec si nemusela mať plodné dni vtedy

@rebekkafia snáď nečakaáš, že po tej náloži hormónov z tabletky budeš mať cyklus aj naďalej ako hodinky. Telo sa z toho bude pár syklov spamätávať