Meškajúci menzes pri užívaní antikoncepcie Zlynda
Ahojte,
Áno viem asi blbá otázka keďže to má vplyv ale pre pokec a ukludnenie mojej nervovej sústavy sa pýtam.
Beriem antiku asi 4 mesiac Zlyndu. Buď prišiel menzes po dvoch týždňoch alebo meškal deň a došla červená.
Teraz 3 deň čakám brucho boli panva boli šeckooo robila som si dva ranné testy a nič iba jedna čistá čiarka.
Tak sa pýtam ono ta antika to začne prerušat ten menzes alebo oddiaľovať? Alebo je to individuálne?
Na nervy som lebo čakám každú chvíľu a cítim sa jak krava na paši čo muka lebo sa cíti fakeovo otelena 🤦🏼♀️😄😄😄
Ďakujem za pochopenie✌🏽
@effy777 je to velmi individuálne ale podľa toho ako hovoris to zrejme vyzerá ze len mešká keby si bola tehotna a mala by si príznaky znamená to ze by si uz mala v tele hcg a testy by ho mali byt schopné odhaliť ale teda je šanca stále mala ze to môže nieco byt ale ja osobne si to nemyslím
@effy777 je to velmi individuálne ale podľa toho ako hovoris to zrejme vyzerá ze len mešká keby si bola tehotna a mala by si príznaky znamená to ze by si uz mala v tele hcg a testy by ho mali byt schopné odhaliť ale teda je šanca stále mala ze to môže nieco byt ale ja osobne si to nemyslím
@anonym_0c0de9 však toto! Ja mám dve deti preto som sa rozhodla pre antiku a pri oboch som mala v prvý deň chybajucej ms už slabú čiarku lenže ja som normálne nervna že to ešte není ale Boh vie čo lebo jedno dieťa škola druhé doma jedno s druhým som doma večera a nimi sama a mozno ak stres 🤷🏼♀️lebo iné príznaky nemám
Zdravim vás
Nemáte niekto náhodou zlyndu na odber že už nepotrebujete??
Ahojte..niekto náhodou zvyšnú zlyndu..dakujem pekne
Ahojte..niekto náhodou zvyšnú zlyndu..dakujem pekne
@mata146 ahoj ja mam včera kúpenú, lekarka mi omylom predpísala dve balenia 🙈 cena bola 38,34€

Mám 53 rokov a zlyndu beriem cca 1,5 roka. Menzes resp. 2 dnove spinenie som mala len prvý mesiac na začiatku. Odvtedy menzes vobec nemám, ani žiadne problémy. Gynekologicka vraví, že je to OK.