icon

Meškajúci menzes pri užívaní antikoncepcie Zlynda

effy777
30. sep 2025

Ahojte,

Áno viem asi blbá otázka keďže to má vplyv ale pre pokec a ukludnenie mojej nervovej sústavy sa pýtam.
Beriem antiku asi 4 mesiac Zlyndu. Buď prišiel menzes po dvoch týždňoch alebo meškal deň a došla červená.
Teraz 3 deň čakám brucho boli panva boli šeckooo robila som si dva ranné testy a nič iba jedna čistá čiarka.
Tak sa pýtam ono ta antika to začne prerušat ten menzes alebo oddiaľovať? Alebo je to individuálne?

Na nervy som lebo čakám každú chvíľu a cítim sa jak krava na paši čo muka lebo sa cíti fakeovo otelena 🤦🏼‍♀️😄😄😄
Ďakujem za pochopenie✌🏽

predajlm
30. sep 2025

Mám 53 rokov a zlyndu beriem cca 1,5 roka. Menzes resp. 2 dnove spinenie som mala len prvý mesiac na začiatku. Odvtedy menzes vobec nemám, ani žiadne problémy. Gynekologicka vraví, že je to OK.

anonym_0c0de9
30. sep 2025

@effy777 je to velmi individuálne ale podľa toho ako hovoris to zrejme vyzerá ze len mešká keby si bola tehotna a mala by si príznaky znamená to ze by si uz mala v tele hcg a testy by ho mali byt schopné odhaliť ale teda je šanca stále mala ze to môže nieco byt ale ja osobne si to nemyslím

effy777
autor
30. sep 2025
@anonym_0c0de9

@effy777 je to velmi individuálne ale podľa toho ako hovoris to zrejme vyzerá ze len mešká keby si bola tehotna a mala by si príznaky znamená to ze by si uz mala v tele hcg a testy by ho mali byt schopné odhaliť ale teda je šanca stále mala ze to môže nieco byt ale ja osobne si to nemyslím

@anonym_0c0de9 však toto! Ja mám dve deti preto som sa rozhodla pre antiku a pri oboch som mala v prvý deň chybajucej ms už slabú čiarku lenže ja som normálne nervna že to ešte není ale Boh vie čo lebo jedno dieťa škola druhé doma jedno s druhým som doma večera a nimi sama a mozno ak stres 🤷🏼‍♀️lebo iné príznaky nemám

katy1781
21. okt 2025

Zdravim vás
Nemáte niekto náhodou zlyndu na odber že už nepotrebujete??

mata146
28. okt 2025

Ahojte..niekto náhodou zvyšnú zlyndu..dakujem pekne

michelle_16
15. nov 2025
@mata146

Ahojte..niekto náhodou zvyšnú zlyndu..dakujem pekne

@mata146 ahoj ja mam včera kúpenú, lekarka mi omylom predpísala dve balenia 🙈 cena bola 38,34€