Meškanie menzesu po vysadení antikoncepcie
Ahojte baby, chcela by som sa opýtať aká dlhá doba meškania menštruácie je normálna ak nie som tehotná? vopred ďakujem za odpovede 🙂
@anah88 To mi aj dr povedal ze najlepsie je sa zacat snazit hned po vysadeni tak dufam ze to tak bude aj u nas aj ked po pravde uz mam za sebou sklamanie v podobe / ale tak este stale dufam ze sa koncom tyzdna ukazu // niekedy vraj trva dlhsie nez sa vytvori dostatocne mnozstvo thc tak uvidime snad ti nebude len vynechanie kvoli vysadeniu
Hcg nie thc preklep 🙂
@silvia662 iste, podľa mňa u každej ženy to môže trvať rôzne dlho a tiež myslím, že záleží od toho aký cyklus si mala predtým...ak si mala dlhší je dosť možné, že ti zas taký dlhší nabehol, alebo naozaj ešte budeš musieť počkať a skúšať, či testík neukáže //...ono aj telo je trošku zmätené, že dostávalo nejaké hormóny, už ich nemá a snaží sa s tým vyrovnať a nastaviť sa po svojom...ja som mala pred užívaním antikoncepcie nepravidelný cyklus a keď som neužívala navyše nejaké hormóny,tak mi ani menštruácia nechcela nabehnúť a teraz som prekvapená,že po vysadení mi prišla,lebo už som rátala s tým,že pôjdem k dr. na vyvolávačku, preto viem, že max. 10 treba čakať-som si to zisťovala dopredu 🙂 ...ale budem dúfať aj za teba, aby sa tie // ukázali a budem rada keď dáš vedieť 😉
@anah88 to mi aj tak vychadza ze koncom tyzdna to je tych 10 dni tak este v sobotu skusim spravit test a uvidime ako to dopadne snad tam uz budu tie vysnivane // ak vsak do vtedy nedorazi mrcha a ak ani jedno ani druhe spravim si vylet k dr. Neboj budem ta informovat ako to dopadlo
@silvia662 drzim teda palceky aby boli //.....ja som po antine pockala 3 mesiace,lebo lekarka ma strasila tym,ze nielen ze je vysoka pravdepodobnost otehotnenia,ale ze aj to,ze sa mozu narodit dvojicky ci trojicky.....ale po troch mesiacoch to vyslo na prvy krat 🙂 tak dufam,ze aj teraz mi to vyjde....
tak nam da jteda vediet co a ako... 🙂
@silvia662
@nigguska tak vám dievčatá obom držím palce, aby to vyšlo a budem sa tešiť potom s vami 😉 ...ja som síce vysadila antikoncepciu tiež, aj keď sa o bábo nesnažíme, ale práve kvôli tomu môjmu predchádzajúcemu cyklu a ešte inému gynek. problému som si chcela zistiť ako moje telo reaguje a je na tom a aby sme potom keď sa budeme chcieť začať snažiť mohli ísť hneď na to 😉
kamaratka nemala 5mesiacov menzes po vysadenii a nebola tehotna mne meskal mesiac +- par dni
@nigguska uz to mam potvrdene aj od lekara ze to je vysadenim antikoncepcie a nevytvorilo sa dostatok sliznice (alebo ako to nazvat) aby sa spustila mrcha takze teraz musim cakat ci sa do 2 max. 3 tyzdnov spusti sama od seba alebo bude potreba vyvolavacka tak uvidime a zaciname sa snazit od zaciatku

@silvia662 ahoj...ja som tiež vysadila antikoncepciu - v januári a lekárka mi povedala,že mám čakať max. 10 dní...teraz mám prvú menštruáciu od vysadenia a meškala 1 deň