icon

Meškanie menzesu po vysadení antikoncepcie

silvia662
3. feb 2014

Ahojte baby, chcela by som sa opýtať aká dlhá doba meškania menštruácie je normálna ak nie som tehotná? vopred ďakujem za odpovede 🙂

Strana
z2
anah88
4. feb 2014

@silvia662 ahoj...ja som tiež vysadila antikoncepciu - v januári a lekárka mi povedala,že mám čakať max. 10 dní...teraz mám prvú menštruáciu od vysadenia a meškala 1 deň

silvia662
autor
4. feb 2014

@anah88 dakujem za info mne meska uz 5 den tak uvidim ci dorazi kedze sa so snubencom snazime o mimco

nigguska
4. feb 2014

@silvia662 ahoj,moja skusenost po vysadeni je taka,ze meskalo aj 5 dni...ale potom sa to upravilo tak na 2-3 dni hore dole...terza naposledy meskalo 9dni tak som myslela ze som tehu,ale po cervenom vine doslo....

anah88
4. feb 2014

@silvia662 tak teda v prípade,že sa snažíte budeš asi radšej keď nedorazí 😉 držím palce

silvia662
autor
4. feb 2014

@nigguska takze mi neostava nic ine len pockat do konca tyzdna ci dorazi alebo nie aj ked by nemusela 🙂
@anah88 tak to mas pravdu bola by som radsej ak by neprisla a ukazali sa // ale uvidime co a ako

anah88
4. feb 2014

@silvia662 samozrejme, ostáva ti len čakať, ale nádej máš, že nepríde...hlavne ak si vysadila antikoncepciu a hneď ste sa začali snažiť - vtedy vraj je vysoká šanca, že sa podarí

silvia662
autor
4. feb 2014

@anah88 To mi aj dr povedal ze najlepsie je sa zacat snazit hned po vysadeni tak dufam ze to tak bude aj u nas aj ked po pravde uz mam za sebou sklamanie v podobe / ale tak este stale dufam ze sa koncom tyzdna ukazu // niekedy vraj trva dlhsie nez sa vytvori dostatocne mnozstvo thc tak uvidime snad ti nebude len vynechanie kvoli vysadeniu

silvia662
autor
4. feb 2014

Hcg nie thc preklep 🙂

anah88
4. feb 2014

@silvia662 iste, podľa mňa u každej ženy to môže trvať rôzne dlho a tiež myslím, že záleží od toho aký cyklus si mala predtým...ak si mala dlhší je dosť možné, že ti zas taký dlhší nabehol, alebo naozaj ešte budeš musieť počkať a skúšať, či testík neukáže //...ono aj telo je trošku zmätené, že dostávalo nejaké hormóny, už ich nemá a snaží sa s tým vyrovnať a nastaviť sa po svojom...ja som mala pred užívaním antikoncepcie nepravidelný cyklus a keď som neužívala navyše nejaké hormóny,tak mi ani menštruácia nechcela nabehnúť a teraz som prekvapená,že po vysadení mi prišla,lebo už som rátala s tým,že pôjdem k dr. na vyvolávačku, preto viem, že max. 10 treba čakať-som si to zisťovala dopredu 🙂 ...ale budem dúfať aj za teba, aby sa tie // ukázali a budem rada keď dáš vedieť 😉

silvia662
autor
4. feb 2014

@anah88 to mi aj tak vychadza ze koncom tyzdna to je tych 10 dni tak este v sobotu skusim spravit test a uvidime ako to dopadne snad tam uz budu tie vysnivane // ak vsak do vtedy nedorazi mrcha a ak ani jedno ani druhe spravim si vylet k dr. Neboj budem ta informovat ako to dopadlo

nigguska
5. feb 2014

@silvia662 drzim teda palceky aby boli //.....ja som po antine pockala 3 mesiace,lebo lekarka ma strasila tym,ze nielen ze je vysoka pravdepodobnost otehotnenia,ale ze aj to,ze sa mozu narodit dvojicky ci trojicky.....ale po troch mesiacoch to vyslo na prvy krat 🙂 tak dufam,ze aj teraz mi to vyjde....
tak nam da jteda vediet co a ako... 🙂

silvia662
autor
5. feb 2014

@nigguska dakujem velmi pekne ja len dufam ze to vyjde lebo uz sa velmi tesime a neviene sa dockat 🙂 a samozrejme budem informovat

anah88
5. feb 2014

@silvia662
@nigguska tak vám dievčatá obom držím palce, aby to vyšlo a budem sa tešiť potom s vami 😉 ...ja som síce vysadila antikoncepciu tiež, aj keď sa o bábo nesnažíme, ale práve kvôli tomu môjmu predchádzajúcemu cyklu a ešte inému gynek. problému som si chcela zistiť ako moje telo reaguje a je na tom a aby sme potom keď sa budeme chcieť začať snažiť mohli ísť hneď na to 😉

nigguska
6. feb 2014

@silvia662
@anah88
ja uz neberem antinu pol roka,ale babo sme zatial nechceli..tak sme si davali pozor...ja som ju vysadila z dovodu,ze mi nerobila dobre.....
no ale teraz uz zaciname naplno,tak snad coskoro budem aj ja poslusne hlasit,ze to vyslo 🙂

silvia662
autor
6. feb 2014

@nigguska tak teda držím palce nech to výjde na prvý šup 🙂

nigguska
6. feb 2014

@silvia662 dakujem! napodobne....som velmi zvedava ci sa vam postastilo 🙂

silvia662
autor
6. feb 2014

@nigguska no tak to nie si sama na to sme zvedaví aj my už sa toho nevieme dočkať či sa ukážu // aj keď mám s toho obavy aby som neostala sklamaná tak uvidíme zajtra alebo v sobotu to budem vedieť tak budem informovať 🙂

nigguska
6. feb 2014

@silvia662 supis,ked tak pridaj foto // 🙂

silvia662
autor
6. feb 2014

@nigguska ked sa objavia tak sa s nimi urcite pochvalim 🙂

silvia662
autor
8. feb 2014

@nigguska tak a je to tu dalsie sklamanie v podobe / takze to bude asi tymi vysadenymi tabletkami ☹ a my uz sme sa tak tesili ☹

silvia662
autor
8. feb 2014
anah88
8. feb 2014

@silvia662 to mi je ľúto,ale neboj...zájdi za lekárom, nech vieš čo je vo veci, či to naozaj tie tabletky spôsobili, no a potom už sa len zas snažiť...skôr či neskôr tam iste budú // 😉

silvia662
autor
8. feb 2014

@anah88 no ved jasne v pondelok uz aj vyrazam nech mam istotu vo je vo veci a po mrche sa znovu zaciname snazit..uz aby tam boli nevieme sa dockat

lenz
9. feb 2014

kamaratka nemala 5mesiacov menzes po vysadenii a nebola tehotna mne meskal mesiac +- par dni

nigguska
10. feb 2014

@silvia662 ajoj,nevesaj hlavu.....pokial nepride mrcha este nie je nic stratene....lekar ti ale napovie urcite viac....

silvia662
autor
10. feb 2014

@nigguska uz to mam potvrdene aj od lekara ze to je vysadenim antikoncepcie a nevytvorilo sa dostatok sliznice (alebo ako to nazvat) aby sa spustila mrcha takze teraz musim cakat ci sa do 2 max. 3 tyzdnov spusti sama od seba alebo bude potreba vyvolavacka tak uvidime a zaciname sa snazit od zaciatku

nigguska
10. feb 2014

@silvia662 tak to ma mrzi....ale neboj,urcite sa podari.....ja som tiez dostala aj ked som nechcela....ale uz mi to teraz vychadza na plodne dni,tak sa budeme snazit....

silvia662
autor
10. feb 2014

@nigguska dufam ze co najskor lebo uz sa nevieme dockat...tak vam drzim palce nech to vyjde potom daj vediet ako to dopadlo ci sa vam postastilo

nigguska
10. feb 2014

@silvia662 jasne,dam......hlavne ziaden stras a panika 🙂 vsetko ma svoj cas 🙂

silvia662
autor
10. feb 2014

@nigguska tak tak vsetko ma svoj cas len ked sa clovek na nieco tesi a nevyjde to tak je sklamany ako ja po infoormacii ze to zatial nevyslo ale inak to je pohodicka ved niektore paey sa snazia aj 5 rokov a my sme len na zaciatku

Strana
z2