Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    nigguska
    22. okt 2018    Čítané 152x

    Zdravé a hravé chrumky

    Mám 3 detičky- 8 ročného školáka, 3 ročného špekulanta a ročnú princeznú a každý z nich je iný 😊 každému chutí a nechutí niečo iné. Ale chrumky chutia každému. A preto som sa rozhodla zapojiť do súťaže na testovanie chrumiek od Sunárek.

    Nikdy predtým som o nich nepočula, tak som bola veľmi zvedavá, aké budú. A šťastie sa na nás usmialo a tešili sme sa kedy dorazia. A to teda bola rýchlosť. Kuriér o pár dní volal, že nám nesie balíček. Syn sa nevedl dočkať a v pyžame kýval kuriérovi. Uchmatol mu balíček a už ho nebolo.

    Otváranie prebehlo rýchlo 😂 ledva som stihla čo to odfotiť. Prišli nám 3 príchute chrumiek a ku tomu prekvapko- šošovička, hrách a čerstvá mrkvička. Presnie tieto príchute mali aj chrumky.


    Veľmi má prekvapilo zloženie. Ako som spomínala, predtým som o nich nepočula, tak som z údivom čítala etiketu- vyše 50% zdravej zeleniny.

    Moja mala princezná, nie je žiadna veľká jedáčka. Nikdy nechcela pomixovanu stravu. Preto mám veľký problém do nej dostať zeleninu. Je tvrdá a nevie je ešte dobre pokúšať. Tak som sa potešila, že tieto chrumky od Sunarek, nám to aspoň trošku nahradia. Žiadna soľ,cukor, nič čo by tam nemalo byť.

    Ako prvé sme otvorili hráškové. Syn sa tešil, že vyzerajú ako struky hrášku, mali krásnu zelenú farbu. Vyzerali tak, ako má hrách vyzerať. Deti sa do nich hneď pustili. Princezné veľmi chutili a velkostnne boli ideálne do jej malých rúčok. To je veľké plus pre tieto chrumky. Špekulant ako vždy špekuloval, no nakoniec zjedol skoro polovicu sáčku. Uchmatla som si jednu aj ja. Bola krásne chrumkavá, jemná a chuť bola naozaj hrášková. Zvyšok chrumiek dojedol manžel. Aj jemu chutili. Hneď povedal, že chutia hráškovo a nemusel ani vidieť obal.

    Ako druhé sme otvorili šošovicové. Tu nastalo sklamanie aj u deti aj u mňa. Áno, chrumky boli aj tentoraz chrumkavé, jemne, akuray padnúce do malých rúčok a pusiniek, ale chuť bola mdlá, nevýrazná, ako suchár. Najmenšia ich zopár okusala, stredný a najstarší syn do nich iba kusol... A ja som sa aj s manželom zhodla na yom, že tieto sú o ničom.


    Ako posledné sme otvorili mrkvové chrumky. Zbalila som ich do tašky keď sme šli do nemocnice so školákom na vyšetrenie. Samozrejme, ďalšie moje malé prívesky chodia všade so mnou, tak aby neboli hladné, chrumky poslúžia ako desiata. Mňam! Toto bola prvá reakcia všetkých deti po ich ochutnaní. Vrhli sa na ne ako supy. Chudák sáčok nevydtzal nápor 3 ručičiek. Rýchlo som zobrala jednu a dala si ju do úst. Ozaj bola výborná. Sladká chuť karotky a pritom bez cukru! Tak tieto dostali aj mňa. Muž mal smolu. Jemu neostali.

    Aké je teda moje zhrnutie? Chrumky od Sunarek majú vynikajúce zloženie vhodné pre detičky, výborný tvar, chrumlavost a jemnosť zároveň. Tvary chrumiek prispôsobené deťom pre rozvoj fantázie. A chuť chrumiek je výborná. Každý si nájde tu svoju.

    Veľmi pekne ďakujeme za možnosť si ich vyskúšať.