icon

Mirena alebo Dana?

macik34
Dnes o 07:54

Mam danu a zvazujem Mirenu. Co bude lepsie?avam silny menzes. Aj PMS dost neprijemne. Kolko ste platili? Lekar pyta 300 eur

doriiis
Dnes o 08:10

Pravdepodobne kvôli Dane máš silný menzes. Určite skús Mirenu alebo Levosert. Je to to isté, len Levosert je o niečo málo lacnejsi

anonym_06ff3b
Dnes o 08:22

Mala som 2x danu a gyn mi odporučila mirenu nech skúsim. Mám už skoro 5 rokov. Menzes slabý tak 2 a pol dňa plus nejaké špinenie okolo, ale pms mám troška horšie asi. Ale teraz, keď bude čas výmeny, tak asi znova dám mirenu. Ono je to dosť individuálne. Pri dane som mala aj vyše 7 dní...

macik34
autor
Dnes o 08:32
@anonym_06ff3b

Mala som 2x danu a gyn mi odporučila mirenu nech skúsim. Mám už skoro 5 rokov. Menzes slabý tak 2 a pol dňa plus nejaké špinenie okolo, ale pms mám troška horšie asi. Ale teraz, keď bude čas výmeny, tak asi znova dám mirenu. Ono je to dosť individuálne. Pri dane som mala aj vyše 7 dní...

@anonym_06ff3b a kolko si platila? Zda sa mi to velA

anonym_840573
Dnes o 08:41
@macik34

@macik34 dosť vysoká cena ja som.platila za levosert 175 tuším len. Určite menej ako 200

anonym_06ff3b
Dnes o 08:54
@macik34

@macik34 sa mi zdá, že cca 200, ale tak bolo to pred 5 rokmi. V konečnom dôsledku som ušetrila na vlozkach a tamponoch viac 😅

domka222
Dnes o 09:45

Ja som platila už 5 rokov dozadu cez 200€. Pms mám stále, ale menzes žiadny. Tá suma je dosť prijateľná, keď si to rozpočítaš na roky.