icon

Mirena - neustále krvácanie aj po 1,5 roku

soldi
15. aug 2023

Ahojte, mate prosim podobnu skusenost? Ako ste to riesili? Ci len dat ju prec?
Mam mirenu zavedenu uz 1.5 roka. Na zaciatku som z nej mala psychicke problemy - depresie, naladovost, a pod. To uz sa ciastocne ukludnilo. Ale stale mam krvacanie/spinenie. Okolie mi pred zavedenim hovorilo, ake je to super, ze nemaju vobec ziadne krvacanie, ale ja momentalne krvacam uz treti tyzden. cez leto, ani kupat, ani sex, nic. na kontrole u gyn som bola pred dvoma mesiacmi, tam bolo vsetko v poriadku. odporucil mi ascorutin.

mate niektora podobnu skusenost? dakujem za podelenie sa.

Strana
z3
heni79
23. aug 2023

@soldi Preboha, prečo nemáte sex? Však ak si nie si istá, poistite to kondómom! A antika je istá. Možný diskomfort - trošku krvi na komodóme - je taká tragédia?

heni79
23. aug 2023

A Mirenu mám tiež. A v poslednej dobe tiež aj s komplikáciami. No riešim to.

barborav
23. aug 2023

Ja ju mám 10mesiacov a dva týždne z mesiaca tiež krvacam… po lete pôjdem gyndosovi..

epsonka45
8. dec 2024

Baby stalo sa niektorej ,že sa vám Mirena posunula trebárs po 2 rokoch co ste ju mali?
Ja teda krvácanie skoro žiadne len spinenie. Ale včera teda normálne som mňa vyletela krv a dnes už nič len ako keby slabé spinenie. Zajtra idem k Dr skontrolovať to. Som relatívne v obdobi ovulácie.
Či ma niektorá z Vás skúsenosť

zuzanakaa
9. feb 2025

@soldi @epsonka45 ahojte aj sa vám to nejak upravilo?Ja tiež stále spinim alebo krvacam mám mirenu 9mesiacov už sa mi to zdá trošku lepšie teraz som mala od nového roka pokoj ale od stredy zas špinenie

54tinka54
12. sep 2025
@epsonka45

Baby stalo sa niektorej ,že sa vám Mirena posunula trebárs po 2 rokoch co ste ju mali?
Ja teda krvácanie skoro žiadne len spinenie. Ale včera teda normálne som mňa vyletela krv a dnes už nič len ako keby slabé spinenie. Zajtra idem k Dr skontrolovať to. Som relatívne v obdobi ovulácie.
Či ma niektorá z Vás skúsenosť

@zuzanakaa
@epsonka45
@soldi
Ahojte baby prosím vás ako vám to dopadlo? Riešim tiež teraz niečo podobné.
Musela ísť mirena von alebo? Kľudne aj do súkromnej správy, ak tak.

zuzanakaa
27. sep 2025
@54tinka54

@zuzanakaa
@epsonka45
@soldi
Ahojte baby prosím vás ako vám to dopadlo? Riešim tiež teraz niečo podobné.
Musela ísť mirena von alebo? Kľudne aj do súkromnej správy, ak tak.

@54tinka54 pisala som správu

Strana
z3