Mirena - neustále krvácanie aj po 1,5 roku
Ahojte, mate prosim podobnu skusenost? Ako ste to riesili? Ci len dat ju prec?
Mam mirenu zavedenu uz 1.5 roka. Na zaciatku som z nej mala psychicke problemy - depresie, naladovost, a pod. To uz sa ciastocne ukludnilo. Ale stale mam krvacanie/spinenie. Okolie mi pred zavedenim hovorilo, ake je to super, ze nemaju vobec ziadne krvacanie, ale ja momentalne krvacam uz treti tyzden. cez leto, ani kupat, ani sex, nic. na kontrole u gyn som bola pred dvoma mesiacmi, tam bolo vsetko v poriadku. odporucil mi ascorutin.
mate niektora podobnu skusenost? dakujem za podelenie sa.
A Mirenu mám tiež. A v poslednej dobe tiež aj s komplikáciami. No riešim to.
Ja ju mám 10mesiacov a dva týždne z mesiaca tiež krvacam… po lete pôjdem gyndosovi..
Baby stalo sa niektorej ,že sa vám Mirena posunula trebárs po 2 rokoch co ste ju mali?
Ja teda krvácanie skoro žiadne len spinenie. Ale včera teda normálne som mňa vyletela krv a dnes už nič len ako keby slabé spinenie. Zajtra idem k Dr skontrolovať to. Som relatívne v obdobi ovulácie.
Či ma niektorá z Vás skúsenosť
Baby stalo sa niektorej ,že sa vám Mirena posunula trebárs po 2 rokoch co ste ju mali?
Ja teda krvácanie skoro žiadne len spinenie. Ale včera teda normálne som mňa vyletela krv a dnes už nič len ako keby slabé spinenie. Zajtra idem k Dr skontrolovať to. Som relatívne v obdobi ovulácie.
Či ma niektorá z Vás skúsenosť

@soldi Preboha, prečo nemáte sex? Však ak si nie si istá, poistite to kondómom! A antika je istá. Možný diskomfort - trošku krvi na komodóme - je taká tragédia?