Môže byť meškanie menštruácie s telieskom tehotenstvom?
Ahoj mám zavedené vnutromaternicove teliesko už 4 deň mi mešká MS mám iba také špinenie mám strach žeby to mohlo byt tehotenstvo máte skúsenosti prosím ??
@vaiana2002 väčšinou ženy pri teliesku hormonálnom nemajú vôbec menštruáciu, alebo len spinenie, pretože hormón v teliesku spôsobuje že nedozrieva sliznica, tak nemá ani čo odchádzať.
Mám nehormonalne teliesko už asi 10 mesiacov pred tým som MS mala teraz mi mešká 4 dni
Ak mad nehormonalne, urobila by som si tehotensky test a podla vysledkov by som pokracovala dalej.
Mám nehormonalne teliesko už asi 10 mesiacov pred tým som MS mala teraz mi mešká 4 dni
@vaiana2002 tak si sprav test. Inak nebudeš na istom. Ako hovorí môj gynekológ, žiadna antikoncepcia nie je 100%
Ďakujem zienky zajtra si spravím
Jaj,tak to je iné.Pri nehormonalnon teliesku menštruácia neodíde sama od seba.Nema dôvod.Sprav si test a uvidis
urob si test poznam dve, ktore otehotneli pri teliesku, velmi spolahliva antikoncepcia to nie je
@vaiana2002 čo sa týka spoľahlivosti je určite lepšie hormonálne,tam sa spoľahlivosť takmer rovna sterilizácii

Však keď máš teliesko menštruácia môže zaniknúť úplne.Sprav si tehotenský test a uvidis