icon

Môže stres a choroba spôsobiť oneskorenú menštruáciu?

zenysiradia
Dnes o 06:07

Môže menštruacia meškať z choroby
Ahojte stalo sa vám že vám meškala meňstruacia zo stresu? Poslednu menštruáciu som mala 7.5 . Mešká mi 3 deň no tento mesiac som mala skúšky na výške a do toho som odpracovala 160 hodin, plus som v čase poslednej menštruácie aj ochorela a ťahalo sa to somnou viac ako týždeň . Som v strese , keďže vždy používame kondom no pár krát sa stalo že to bolo na pár sekúnd na začiatku bez no priateľ nikdy neejakuloval do pošvy , ani s kondómom , vždy je to až pár minút po .

anexa
Dnes o 06:12

@zenysiradia však si sprav test a ten ukáže, či to je meškanie zo stresu alebo z niečoho iného 🙂

zenysiradia
autor
Dnes o 06:13
@anexa

@zenysiradia však si sprav test a ten ukáže, či to je meškanie zo stresu alebo z niečoho iného 🙂

@anexa to určite Ano , ale je to 3 den , test ešte nemusí ukázať

demodun
Dnes o 06:15

@zenysiradia samozrejme zo stresu môže meškať aj choroba vie ovplyvniť cyklus.

anonym_f1ffa8
Dnes o 06:19
@zenysiradia

@zenysiradia ale áno, pri 3-dňovom meškaní ti test už spolahlivo ukáže. Na druhej strane, kľudne môže meškať zo stresového obdobia, a choroby, ale na ďalšej strane, mali ste aj nechránený sex, keď šiel bez kondómu, aj keď na začiatku - síce nepravdepodobné, ale.. bude takých veľa detí 🙂

anonym_b5d10a
Dnes o 06:29

Po 3.dni uz ti test ukaze, ci si/nie si tehotna. Ja by som uplne to tehotenstvo nevylucovala. Taky sex, ako mate vy, je trochu ruska ruleta. To rovno nemusite ziadny kondom pouzivat😏 stoji vam to za tie stresy??

zenysiradia
autor
Dnes o 06:39
@anonym_b5d10a

Po 3.dni uz ti test ukaze, ci si/nie si tehotna. Ja by som uplne to tehotenstvo nevylucovala. Taky sex, ako mate vy, je trochu ruska ruleta. To rovno nemusite ziadny kondom pouzivat😏 stoji vam to za tie stresy??

@anonym_b5d10a taky sex nemame bežne . Stalo sa to 1 krát za tento mesiac na výročie , a bolo to naozaj na par sekund . Sme spolu 7 rokov , a dokopy sa podobná situácia stala možno 5x .

anonym_b5d10a
Dnes o 06:45
@zenysiradia

@anonym_b5d10a taky sex nemame bežne . Stalo sa to 1 krát za tento mesiac na výročie , a bolo to naozaj na par sekund . Sme spolu 7 rokov , a dokopy sa podobná situácia stala možno 5x .

@zenysiradia Ved OK, ale vies ako- staci 1 spermia...ale mozno to nebude nic, aj mne uz meskalo 3 dni.

zenysiradia
autor
Dnes o 06:45
@anonym_b5d10a

@zenysiradia Ved OK, ale vies ako- staci 1 spermia...ale mozno to nebude nic, aj mne uz meskalo 3 dni.

@anonym_b5d10a jasne , naša chyba .

svetlonos
Dnes o 07:02
@zenysiradia

@zenysiradia
Mne to stresu na meškala celé 3 mesiace. Mala som novú prácu a šéfku psycho. Môže sa stať.

si_sa_6
Dnes o 07:08

Jasné, to sa stáva, je to predsa len vplyv na organizmus.

januska12323
Dnes o 08:44

Test ti už ukáže.