icon

Môžem dostať mykózu pri užívaní antikoncepcie?

29. nov 2024

Ahojte kocky je mozne ze by som mala mykozu z uzivania antikoncepcie? Stretli ste sa s tym?

ibrunova
29. nov 2024

Nie

autor
29. nov 2024

@ibrunova je to zvlastne lebo v minulosti som antikoncepciu brala a mala som caste mykozy. Potom som prestala a po mykoze ani stopa. Teraz som po 2 rocnej pauze znova zacala brat (inu znacku) a beriem 3 tyzdne a bum mykoza

simsalabim
29. nov 2024

Ano, je tam spojenie s urcitymi druhmi antikoncepcie. Jedna z veci, co sa ma pytali pri rieseni opakovanej mykozy pred mnohymi rokmi.

autor
29. nov 2024

@simsalabim ako si to prosim ta nakoniec poriesila? Ja teliesko velmi nechcem..

majkabambulik
29. nov 2024

ano, tych vedlajsich a neziaducich ucinkov je neskutocne vela, mykoza nie je nic oproti zvysku vsetkeho co zeny musia vytrpiet ako nasledok uzivania, uz sa to tu vela toho popisalo v diskusiach aj zeny pisali, ze co vsetko hlasili na SUKL, no je to tak ako pri vsetkych farmaceutickych produktoch, oni to tam zaeviduju no a to je vsetko, zienky to zhrnuli, ze celkovo vyjadrenie SKUL je take ze je to na tebe ci to svinstvo budes uzivat a mat nasledky nielen teraz, ale aj v dalsich rokoch, ked sa to prejavi inde, alebo nie, nikto zeny do toho nenuti, antikoncepcia nie je zivot zachranujuci liek bez ktoreho clovek neprezije

simsalabim
30. nov 2024

Anonym - moj vtedy este nie manzel od zaciatku dost proti tabletkam (nakoniec som ich uzivala necely rok), vzdy mal taky nazor, ze to nemoze byt zdrave ich tolko uzivat... presli sme potom na kondom, lebo podla neho ina antikoncepcia tiez ma vselijake neziaduce ucinky a kondom nikoho z nas nijako neobmedzuje. Raz sme skusili Pharmatex ci ako sa to vola, ale to ma tak neskutocne palilo, ze som to musela hned zmyt a koniec.

henii
30. nov 2024

Áno, môžeš