icon

Môžem otehotnieť, keď mám Danu?

elenolor
4. okt 2015

Ahoj zienky som tu nova , chcem sa spytat ci mozem napriek tomu otehotniet ked mam danu . Mam ju 4 mesiace bola som po mesiaci si dat skratit vlakna zavadzali manzelovi tak ich odstrihol doktor uplne na kratko ze sa ho sestricka pytala ze ako vytiahne potom. No posledne dva tyzdne ma boli podbrusku mavam priesvitny vytok s primesov ruzovej farby sem tam na papieri manzel si vsimol ze mam o nieco vacsie prsia a pribrala som na vahe v oblasti brucha a prsniky , byva mi tahsie od zaludka moze to mat aj ine ale kazdu chvilu chodim mocit tak neviem picha a pobolieva podbrusku . Ale mozno som aj nachladla ale ci je tu moznost ze by som napriek dane otehotnela dakujem za odpovede viem ze nic neni na sto percent

zuzita1022
4. okt 2015

Ahoj,
ja mám tiež teliesko už druhý krát zavedené. To prvé bolo úplne v pododičke. Toto druhé mi robilo zozačiatku problémy. A to tiež mala som výtok a bolelo ma v podbrušku išla som teda k lekárke a tá mi povedala, že mám tam zápal a dala mi čipky a mastičku a odvtedy mám pokoj. A čo sa týka otehotnenia tak nič nie je na 100 percent ja ako píšem ho mám už dokopy 7 rokov a zatiaľ som neotehotnela 🙂 a to vôbec nepočítam plodné a neplodné dni. Večer sa s manželom zblížime 🙂 a ďalší deň dostanem menzes. Ono to záleží asi od toho ako ti to gynekológ nasadí. Mojej kamoške ho nasadil jej gynekológ a po mesiaci zistila, že je tehotná.....skoro ju vystrelo no aj to sa stáva.
Takže musíš to otestovať, aby si zistila či ti to gynekológ dobre nasadil 🙂
A tie ostatné ťažkosti o ktorých píšeš to sa musíš asi poradiť s lekárom....Držím palce 🙂 Z.

csenibaba
4. okt 2015

Ahoj ja osobne nemám Danu,ale mám az 3 známe ktoré s Danou ostali tehotné :-\

monicm
4. okt 2015

@elenolor Otehotnieš môžeš takmer vždy, keď máš pohlavný styk. To, že máš Danu, alebo HAK, alebo použiješ kondón neznamená, že nemôžeš otehotnieť. Dokonca občas ani sterilizovanie nezabráni otehotneniu (to už je veľký extrém, viem, ale stáva sa občas aj to). Jediný spôsob ako neotehotnieť je nemať sex. Jediné, čo teraz vyrieši tvoju dilemu je test.

elenolor
autor
4. okt 2015

@monicm idem si spravit zajtra si kupim dufam ze bude negativny lebo dalsie by sme nechceli az za dlhy cas . No ja ciem len naplno ideme bez inej ochrany dufam ze to dojtor dal tak ako to malo byt

elenolor
autor
4. okt 2015

@csenibaba a skracoval im tie vlakna ?

elenolor
autor
4. okt 2015

@zuzita1022 to jedine by som nechcela pocut dufam ze som len nachladla len nie dalsie babo az za dlhooo ked baby budu velke 🙂

vydrnik
4. okt 2015

Mozno tomu neuverite ale ked som mala 6 r.moja mama bola naprerusenie tehu a to mala Danu a ako to viem ako vetdie dieta som bola svedkom rozhoboru mamy s tetou ked savo tom roxpravali.takze uz tenkrat to bolo nespolahlive.takze ak by si to mama nechala dnes by moj surodenec mal 39r.

andrejka1974
5. okt 2015

ja som mala danu a ani neviem, kedy mi vypada , len muz vravi ty asi budes tehotna a ver mi bola som

elian
5. okt 2015

Baby je to tak, že tàto obyčajná Dana v podstate nezabraňuje oplodneniu, ale zabraňuje uhniezdeniu vajíčka v maternici??? To sa pýtam, lebo môj doki hovoril, že potom je lepšia Mirena, teda tiež teliesko len aj s hormónmi, ktoré zabraňujú dozretiu vajíčka a tak nedôjde ani k oplodneniu....... takže v podstate pri Dane dochádza k potratu???
A moja krsná tiež bola pred 20 rokmi na interupcii, lebo otehotnela aj napriek tomu, že mala teliesko a hneď jej povedali, že bude mať postihnuté dieťa ☹

womankc
5. okt 2015

áno môžeš , aj mne sa to stalo

sy_13
Autor odpoveď zmazal
ivuska6
5. okt 2015

mozes otehotnet aj nemusis ja som mala aj som otehotnela ale otehotnela som po 3 rokoch co som ju mala aj to si myslim ze sposobila moja dcera doplazila sa spat knam a kopla ma dolu ako sa prehadzovala mozno sa to tam pohlo riadny kop mi dala a mozno to nebolo stoho dovie

resetka
2. nov 2015

ano, mozes pri tom otehotniet, dokonca aj pri hormonalnej antikoncepcii moze dojst k oplodneniu. Babatko je pocate, ale neuhniezdi sa, kedze maternica by ho kvoli HAK neprijala. A to je potratovy ucinok hormonalnych antikoncepcii, ktory si precitas aj v letaciku.

nerozmyslala si nad prirodzenymi metodami?
symtotermalna, billingsova?

nibiru
2. nov 2015

kamoška otehotnela s danou mala ju rok,nakoniec šla na prerušenie tehotenstva v 11 týždny ☹ neplatila za to ale stavaju sa prípady bežne vtedy sa kontroluje kde je teliesko.

zuzuliena1
12. nov 2015

@andrejka1974 vypadla ??? aj to sa môže stať ? ja ju mám druhý krát prvý som ju mala 4 roky a v pohode teraz ju mám zase už vyše 4 rokov no dlhšiu dobu som nebola na kontrole no teraz zrovna riešim dilemu že asi som tehotná čakám iba na ms či príde no príznaky mám presne ako pri poslednom tehu .

womankc
13. nov 2015

@zuzuliena1 aj ja som otehotnela tak , že sa mi posunula, skoro mi vypadla a bolo to presne v čase kedy som mala ísť na výmenu 😒

andrejka1974
13. nov 2015

@zuzuliena1 ano, ani som nevedala kedy, len manzel si vsimol , ze asi som tehotna, neviem ako on to vzdy poznal a vermi bola som

ferenc9874
17. mar 2019

Dobrý deň chcela by som sa spýtať mám danú asi,5 rokov ale mala som menštruáciu dobre ale teraz nie mám len ,4 dní a potom nič

ferenc9874
25. mar 2019

@ferenc9874 dobry chcela by som sa spitat ze ci mozem odehotniet ked mam danu ma 5 rokov ale nie mam dobre menstruaciu mala som dobre ale teraz nie 2 meciaci mam pomozte mi budem cakat na vasu odpoved

dajananovakova
Autor odpoveď zmazal
0940018623
10. feb 2023

Dobry den prosim vas ked mam podviazane vaječniki možem otehotniet neviete mi poradit dakujem

ankako
Autor odpoveď zmazal
ankako
Autor odpoveď zmazal
scukamario7
26. okt 2024

Dibri den ja mam danu asi dost uz tak 8 mesiace a nemam pravidelni ms trz mi meska tak 6 mesiace a mozno sa na mna ukazali nvm tak slabe ms a ruzove a otedi iba vitoki presvitna prosim poradte mi co to meze bit

jasminakalejova
Autor odpoveď zmazal
womankc
6. nov 2024

@jasminakalejova treba si urobiť test, možné to je