icon

Môžem otehotnieť pri vynechaní antikoncepcie?

20. apr 2025

Ahojte , chcela by som sa spýtať dá sa otehotnieť aj cez antikoncepciu ? .. mam Polycisticke vaječníky (jedna je vodava a druha sa nevie či je číra voda alebo je ta ktorú treba operovať , idem teraz v piatok do BB s tým ) no a s doktorom sme sa dohodli nato že vyskúšam antiku na 3 mesiace a uvidí sa čo potom . Teraz 13teho som dostala ms užila som prvý tabletu . Ms mi skončila 18 teho. Včera sme mali nechránený pohlavný styk a ja som zabudla tabletu a ukazuje mi v kalendári že ovuláciu mám od dnes . Chcem sa opýtať je tak nejaká šanca oplodnenia ? Či mám si dať dnes znova tabletu ako som pokračovala ? (Nevadilo by mi aj keby som náhodou bola ) . Len chcem či ma niekto skúsenosť .

blaazi
20. apr 2025

Ovulacia nefunguje podla kalendara...

denisa_deniska
20. apr 2025

Aj tak sa odporúča pri užívaní prvých pár dní použiť aj inú ochranu, ale normálne pokračuj

janai1
20. apr 2025

@denisa_deniska hej? A kde sa to odporúča? V každom jednom pribalovom letáku máš napisane, že pri začatí užívania v 1. deň MS si chránená okamžite.

@autorka a ty si precitaj príbalovy leták k svojej hak co máš robiť v ktorom týždni keď zabudneš tabletku