icon

Môžem zostať tehotná pri užívaní Pharmatexu?

saska2559
26. dec 2025

Ahojte, mám tu nejakú dlhoročnú užívateľku Pharmatexu, ktorá potom zostala tehotná? Hľadala som rôzne, na internete, ale nikde som nenašla odpoveď na moju otázku. Áno, viem, že každé telo je iné, ale predsa len, nie je žiadna štúdia... Užívam Pharmatex cez 2 roky, intenzívne, nebudem mať problém otehotnieť?

anonym_2598b4
26. dec 2025

Ja som tiez dlhodobo uzivala a v pohode som otehotnela, teraz cakame druhe

saska2559
autor
27. dec 2025
@anonym_2598b4

Ja som tiez dlhodobo uzivala a v pohode som otehotnela, teraz cakame druhe

@anonym_2598b4 ďakujem ☺️ a gratulujem

1mina
27. dec 2025

Tak používam pharmatex hádam od strednej školy, myslím že je super, neviem akoby ovplyvnil plodnosť, narozdiel od tabletkovej antikoncepcie by nemal mať nejaké vedľajšie účinky. A teda mám 2 deti - plánované, inak pharmatex používam v kombinácii s prerušovanou sulozou a neželané tehotenstvo našťastie nebolo (mám už 34 používam ho od strednej).

saska2559
autor
27. dec 2025
@1mina

Tak používam pharmatex hádam od strednej školy, myslím že je super, neviem akoby ovplyvnil plodnosť, narozdiel od tabletkovej antikoncepcie by nemal mať nejaké vedľajšie účinky. A teda mám 2 deti - plánované, inak pharmatex používam v kombinácii s prerušovanou sulozou a neželané tehotenstvo našťastie nebolo (mám už 34 používam ho od strednej).

@1mina ďakujem za odpoveď ☺️ udivuje ma že nikto v mojom okolí ho ani len nepozná, nevedela mi ani moja gynekologička na toto odpovedať. Ďakujem ešte raz.

1mina
27. dec 2025
@saska2559

@1mina ďakujem za odpoveď ☺️ udivuje ma že nikto v mojom okolí ho ani len nepozná, nevedela mi ani moja gynekologička na toto odpovedať. Ďakujem ešte raz.

@saska2559 áno není moc rozšírený, ale ja mám známe čo ho tiež buď používajú alebo v nejakom období 🙂 moja predošlá gyn. Mala aj plagát raz naň v čakárni, a terajší gynekológ keď sa ma pýtal na antiku po pôrode (že či nechcem teliesko alebo niečo) som mu povedala že nie že ja používam toto, a on že jasné komu čo vyhovuje, na čo je zvyknutý. Nehovoril žeby to nebolo dobré

anonym_7fa22c
27. dec 2025

@saska2559 a kde sa ten pharmatex dá vôbec kúpiť a ako funguje? Ja poznám len prezervatív.

1mina
27. dec 2025
@anonym_7fa22c

@saska2559 a kde sa ten pharmatex dá vôbec kúpiť a ako funguje? Ja poznám len prezervatív.

@anonym_7fa22c normálne v lekárni. Niekedy majú len čipky alebo len krem, ale keď tak objednajú to druhé ak chcete . Mne osobne je asi jedno čipky sú praktickejšie ale treba 5 minút čakať, krém zase krajšie vonia

katka329
27. dec 2025
@1mina

@1mina ahoj tabletky či krém používaš ?

1mina
27. dec 2025
@katka329

@1mina ahoj tabletky či krém používaš ?

@katka329 ja na striedacku, co maju zrovna v lekarni 😃

katka329
27. dec 2025
@1mina

@katka329 ja na striedacku, co maju zrovna v lekarni 😃

@1mina ale oni to dosť aj vyteká že ?

anonym_7fa22c
28. dec 2025
@1mina

@anonym_7fa22c normálne v lekárni. Niekedy majú len čipky alebo len krem, ale keď tak objednajú to druhé ak chcete . Mne osobne je asi jedno čipky sú praktickejšie ale treba 5 minút čakať, krém zase krajšie vonia

@1mina a nestipe to muža a nevytiekla to? Da sa s tým ísť naplno bez prerušenia?

saska2559
autor
Včera o 14:22
@anonym_7fa22c

@1mina a nestipe to muža a nevytiekla to? Da sa s tým ísť naplno bez prerušenia?

@anonym_7fa22c ahoj, nie, pokiaľ nemáš alergiu na nejakú z jeho zložiek, neštípe. Krém trošku viac vyteká, my sme skôr naklonení k čípkom. A objednávam z internetovej lekárne, pretože napríklad v Dr. Max má minule až otočilo keď si vypýtali 18€ a na internete zoženieš aj za 13€