icon

Možno užiť tabletku po počas menštruácie?

25. jan 2025

Zdravim, momentálne mám menštruáciu (od stredy) a včera v noci sa nám s partnerom zošmykol kondóm. Momentálne neplánujem otehotnieť, avšak rada by som skúsila, aby partner do mňa ejakuloval bez kondómu.

Keďže dnes si plánujem kúpiť tabletku po, je možné, že by sme to raz spravili naozaj bez kondómu a potom by som užila tabletku? Alebo to radšej neriskovať?

A môžem užiť tabletku po keď menštruujem? Mám to v lekárni povedať?

Ďakujem za odpovede.

zuzanaete
25. jan 2025

Prosim, na co je takyto pokus dobry? Tabletky po nie su lentilky.

dadka1997
25. jan 2025

A nie je to nahodou trošku nezodpovedné ? Ja nechápem, ako rozumny clovek moze takto uvažovať a riskovať a ešte k tomu počas menštruácie 🫣🫣🫣

kiki68
25. jan 2025

Ked sa stala nehoda, tak ihned tabletku uzit. Nechces riskovat a basta

balerina2025
25. jan 2025

ty deti radsej ani nemaj.

zuzanaete
25. jan 2025

Najprv som to brala, ze zosmyknutie ani neriesis, ked sa do teba neurobil. Az teraz, ze to vlastne aj riesis a kedze si chces dat aj tak tabletku, tak by ste isli teraz naplno. Len teda info - tabletka nie je 100%. Takze pokial dieta nechcete, tak neexperimentujte.

veselo_neveselo
25. jan 2025

Daj si radsej zaviest teliesko, o anitoncepciu budes mat postarane a mozete ist naplno ako chcete

evcagabi
25. jan 2025

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

domkakvet
25. jan 2025

Chces riskovat svoje zdravie iba preto aby si nieco vyskusala, lebo ak sa do teba nespravi, nebudes vediet ake to je a tym zivot skoncil, fakt chore.

spongebob1
25. jan 2025

Zena neovuluje pocas menstruacie, takze tehotenstvo je vylucene. Zbytocne si zatazovat telo chemiou.

nevenka
25. jan 2025

@spongebob1 ano, lenze tento pripad, no radsej nech si tu tabletku da, ako ma potom zabit dieta. Lebo ona chce vyskusat...🙄

balerina2025
25. jan 2025

@nevenka toto mi hlava neberie, ved nech berie antikoncepciu ked ma chud skusat ''naostro''