Možno užiť tabletku po počas menštruácie?
Zdravim, momentálne mám menštruáciu (od stredy) a včera v noci sa nám s partnerom zošmykol kondóm. Momentálne neplánujem otehotnieť, avšak rada by som skúsila, aby partner do mňa ejakuloval bez kondómu.
Keďže dnes si plánujem kúpiť tabletku po, je možné, že by sme to raz spravili naozaj bez kondómu a potom by som užila tabletku? Alebo to radšej neriskovať?
A môžem užiť tabletku po keď menštruujem? Mám to v lekárni povedať?
Ďakujem za odpovede.
A nie je to nahodou trošku nezodpovedné ? Ja nechápem, ako rozumny clovek moze takto uvažovať a riskovať a ešte k tomu počas menštruácie 🫣🫣🫣
Ked sa stala nehoda, tak ihned tabletku uzit. Nechces riskovat a basta
ty deti radsej ani nemaj.
Najprv som to brala, ze zosmyknutie ani neriesis, ked sa do teba neurobil. Az teraz, ze to vlastne aj riesis a kedze si chces dat aj tak tabletku, tak by ste isli teraz naplno. Len teda info - tabletka nie je 100%. Takze pokial dieta nechcete, tak neexperimentujte.
Daj si radsej zaviest teliesko, o anitoncepciu budes mat postarane a mozete ist naplno ako chcete
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Chces riskovat svoje zdravie iba preto aby si nieco vyskusala, lebo ak sa do teba nespravi, nebudes vediet ake to je a tym zivot skoncil, fakt chore.
Zena neovuluje pocas menstruacie, takze tehotenstvo je vylucene. Zbytocne si zatazovat telo chemiou.
@spongebob1 ano, lenze tento pripad, no radsej nech si tu tabletku da, ako ma potom zabit dieta. Lebo ona chce vyskusat...🙄
@nevenka toto mi hlava neberie, ved nech berie antikoncepciu ked ma chud skusat ''naostro''

Prosim, na co je takyto pokus dobry? Tabletky po nie su lentilky.