Najlepšia antikoncepcia po pôrode
Ahojte baby, zaujímalo by ma aká je podľa vás najlepšia forma ochrany. Mesiac dozadu som porodila sekciou a rozmýšľam ako sa najlepšie chrániť. Tabletky som brala kedysi po prvom dieťati a teraz som rozmýšľala nad tým zavedením mireny. Ste s tým spokojne ?
Hormonalne teliesko, max spokojnost
ja mam iud levoser ... mne vyhovuje .. ale mam ju len par tyzdnov ..skusala som aj mini pills ale ja niesom moc dobra v brani liekov a drzat si to v hlave bol pre mna des..tiez zalezi aj ci kojis nie.. zajdi si k dr a nechaj si vysvetlit kt je vhodna pre teba
Áno,s mirenou som spokojná.Odporucam
A kolko cca vas to vyšlo?? Čítala som ze okolo 160e
A kolko cca vas to vyšlo?? Čítala som ze okolo 160e
@anonym_autor mna nejakych 250e
A nemali ste žiadne nežiaduce? Žeby vám bolo zle alebo bolesti ?? Asi je to lepsie ako cpať do seba tabletky..
A este jedna otázka 😃 menzes ako ?
Dva - tri dni bolesti podbruška,potom už nič.Menzes nemám vôbec.200€
Tak je to asi fajn.. za 2 tyzdne idem na kontrolu tak sa nato opýtam.. ďakujem 😊
Sterilizácia ak už viac neplánuješ
Sterilizácia ak už viac neplánuješ
@sisska96 to vobec, este by sme chceli jedno tak o dva roky 🙂
Ja mám Mirenu a som spokojná
ja mam hormonalne teliesko, mirenu, uz treti rok a vobec by som nemenila, absolutne mi vyhovuje 🙂 chodim k millymu v BA, unho som si to aj davala robit. odkedy ju mam, ani raz som nepocitovala nejake problemy.
ako dlho to mozes mat zavedene? nemusi sa to potom nejak vymenit? nemam s tym skusenost, mozno sa pytam ako idiot 😀
@simonkaa27 nepytas, je to uplne normalna otazka 🙂 zvycajne sa odporuca vymenit po 5 rokoch, lebo straca ucinnost, moze sa posunut atd...

Áno,s mirenou som spokojná.Odporucam