icon

Nasadenie antikoncepcie mimo menštruácie

Včera o 17:23

Ahojte, chcela by som sa poradiť. Som vyliečena anorektička a riešim otázku ohľadom antikoncepcie. Bola som u gynekologičky na prehliadku a rovno som sa jej aj opýtala ohľadne HA s tým že zatiaľ sa mi menštruacia ešte neobnovila tak mi povedala že v poriadku a HA mi aj tak môže predpísať s tým že ich môžem začať užívať aj teraz. V letáku píšu že ak začnem užívať HA na 3-5 deň menštruácie tak sa mám chrániť aj 7 dni inak. Ako to teda je v prípade ak menštruačný cyklus nemám. Ak nasadím HA zajtra tiež sa mám prvých 7 dni chrániť aj inak alebo sa mám chrániť inak celý prvý blister?

anonym_856cea
Včera o 19:06

Ťažká otázka na laikov. To si sa mala spýtať dr.

anonym_2139d6
Včera o 19:56

@anonym_autor prvych 7 dni sa chranis, v tvojom pripade. Aj ja som ju zacala uzivat na 10ty den, zo zdravotnych dovodov, samozrejme moze potom zena spinit, lebo nejaka stielka maternice sa za 10dni vytvori. Preto najidealnejsi stav je zacat uzivat hned prvy den.

autor
Včera o 21:26
@anonym_2139d6

@anonym_autor prvych 7 dni sa chranis, v tvojom pripade. Aj ja som ju zacala uzivat na 10ty den, zo zdravotnych dovodov, samozrejme moze potom zena spinit, lebo nejaka stielka maternice sa za 10dni vytvori. Preto najidealnejsi stav je zacat uzivat hned prvy den.

@anonym_2139d6 dakuje, budem sa pre istotu chrániť cely mesiac

anonym_2139d6
Dnes o 17:20
@anonym_autor

@anonym_2139d6 dakuje, budem sa pre istotu chrániť cely mesiac

@anonym_autor najistejsie, ano 🙂