icon

Nehormonálne antikoncepčné teliesko a následné bolesti. Máte skúsenosť?

jearptal
26. apr 2026

Ahojte.. dala som si pred 4 dňami nehormonalne teliesko.. chcem sa opytat len tých žien co s tým majú reálne skúsenosti.. mali ste po zavedení bolesti? Ja mávam odvtedy zatiaľ kazdy den take menštruačné bolesti v podbrusku aj krizoch..dokonca mi to udiera az do noh.. je to normálne? Na kontrolu mam ísť až po 5 týždňoch, a nechcem volat lekarke za všetko, ak to s tým nemoze súvisieť.. tak len ci to niektorá nemala a ak áno, kedy to zmizlo. Dakujem vam

sara07
26. apr 2026

@jearptal zavolaj k mudr v pondelok ,

jearptal
autor
26. apr 2026
@sara07

@jearptal zavolaj k mudr v pondelok ,

@sara07 zavolám teda, ked to aj nebude nič, aspon budem kludna

anonym_959ddc
26. apr 2026

Volaj lekárke. Nečakaj. A pokiaľ viem, nehormonálne teliesko sa neodporúča napr ženám s bolesťami pri menštruácii, lebo kŕče a bolesti sa paradoxne zhoršia.

jearptal
autor
26. apr 2026
@anonym_959ddc

Volaj lekárke. Nečakaj. A pokiaľ viem, nehormonálne teliesko sa neodporúča napr ženám s bolesťami pri menštruácii, lebo kŕče a bolesti sa paradoxne zhoršia.

@anonym_959ddc to mi nebolo povedané.. inak som nemala nikdy nejak extra silne bolesti po menštruácii.. anintoto nie je silná bolest, skôr akoby raka bolest/slabosť.. len nechápem prečo to citim v nohách:D
Zajtra jej zavolám, dakujem

veselo_neveselo
26. apr 2026

@jearptal ja som mala par dni trochu krce, potom presli.Daj si zatial buscopan, pomoze to uvolnit. Par dni oddychuj a potom uvidis. Na kontrolu chod aj skor ako po 5 tyzdnoch.

jearptal
autor
26. apr 2026
@veselo_neveselo

@jearptal ja som mala par dni trochu krce, potom presli.Daj si zatial buscopan, pomoze to uvolnit. Par dni oddychuj a potom uvidis. Na kontrolu chod aj skor ako po 5 tyzdnoch.

@veselo_neveselo super ten mam doma tak si dám a zavolám jej.. mozno to je aj tým ze ja som len 3 mesiace po porode a ze je to telo este slabšie.. ale doteraz som bola fit, fungovala a týchto par dni čistá mŕtvola 😃
Ďakujem pekne

anonym_0cc5f0
26. apr 2026

Vies ako funguje nehormonalne teliesko? Kov ktory obsahuje (vacsinou med) vyvolava v tele permanentny zapal ktory zabranuje otehotneniu.mozes na neho prudko zareagovat ak je bolest intenzivna a nie je to pozostatok zo zavedenia urcite chod cim skor k lekarke. Nechapem ze v tomto tisicroci si niekto este dobrovolne vlozi do tela takyto sajrajt..

lasona
Včera o 05:59

Mala som hormonálne teliesko a pobolieva ma podbruškom. Isla som na kontrolu a teliesko sa posunulo. Museli mi ho napraviť. Odvtedy všetko v poriadku