icon

Nejde mi to do hlavy : ako je možné otehotnieť aj s antikoncepciou?

miska222111
19. dec 2018

Zienky, asi sa budete smiat, ale ja nad tym stale premyslam a uz mi z toho sibe. Uvazovala som vysadit hak a hladala som alternativy. Myslela som, ze pharmatex a kondom bude 110%-ny. Ale samozrejme som ti nasla prispevok zienky, ktora vraj otehotnela s tymito dvoma ochranami... a ja mam odvtedy pocit, ze otehotniem aj z pohladu.Ze nic nie je spolahlive... je to trapne , ale mne uz z toho harasi co sa stale snazim pochoit Ako?? Je toto mozne... neviem to pochopit...co si vy myslite? dakujem za vase prispevky😕

majcika
19. dec 2018

Ak otehotnies z pohladu, budes prva zena v historii, muz ktoreho pohlad ta oplodnil bude uhanany davmi zien a teba postavia na piedestal, a v Hollywoode natocia 3serie o tom zazracnom akte.

miska222111
autor
19. dec 2018

@majcika to bolo obrazne🙂, ale dakujem za nazor..riadne som sa vystresovala z toho, ze to tak vyzera, ze clovek sa moze chranit a chranit anicnie je iste🤭

majcika
19. dec 2018

@miska222111 iste je nesexovat, i ked neposkvrne uz jedno bolo a ty sa bojis pohladu🤣

miska222111
autor
19. dec 2018

@majcika ha ha🙂 ja viem, ze rozmyslam nad blbostami, ale neznasam ked sa deje nieco co sa nejak neda pochopit... teda aspon pre mna.

bobricek1979
19. dec 2018

@miska222111 tak rozmýšľaš príliš veľa chráň sa kondomom akebo si daj niečo bezpečnejšie je mnoho alternatív

miska222111
autor
19. dec 2018

@bobricek1979 viem, ze je vela alternativ... ale ked zlyhaju dve sucasne? Co potom zvolit

bobricek1979
19. dec 2018

@miska222111 a prečo by mali?

miska222111
autor
19. dec 2018

@bobricek1979 ved o tom pisem, zev jednej diskusii tu jedna zienka pisala, ze otehotnela cez pharmatex cipky a kondom... co mne pride ako nepriestrelna vec😉tak som chcela vediet ci ma este niekto taku skusenost

hettinka
19. dec 2018

@miska222111 najistejšia antikoncepcia je acylpyrín. Treba ho ale držať medzi kolenami 😂

Ani HAK nie je na 100%, ak v žiadnom prípade nemôžeš a nechces otehotnieť, nesexuj. Inak je vždy minimálna šanca, že antikoncepcia zlyhá.

bobricek1979
19. dec 2018

@miska222111 popise sa hocco chran sa ako môžeš a nestresuj sa abnormalne aj tak kedy ti je sudene vtedy tie deti budes mat tak. Maj klud a nohy v teple naj bude ak sa budes chranit a partner to da von mozno sa tak vuac ukludnis

miska222111
autor
19. dec 2018

@bobricek1979 asi je to tak.. strasne som sa ale dostresovala, dakujem za nazory zienky, snad si to uz v tej hlave upracem

erosmal
21. dec 2018

@miska222111 proste niečo spravila zle ak sa chránila dvoma metódami naraz a aj tak otehotnela. ja sa už dva mesiace nie že nechránim, ja otehotnieť chcem a robím všetko preto aby to tak bolo a tehotná nie som 🙂 8 rokov som brala HAK a neotehotnela som.. ak nechceš brať hak, tak skús billingsovu metódu - zisti kedy si plodná a vtedy obmedz styk.

Keď si uvedomíš, že žena za celý cyklus je plodná len max 24 hodín tak považujem tehotenstvo za zázrak! + k tomu ešte existujú anovulačné cykly.. keby som toto vedela na začiatku možno by som ani nebrala HAK 🙂 skús si tiež niečo naštudovať a nestresuj sa zbytočne lebo si to privoláš 😀

miska222111
autor
21. dec 2018

@erosmal mmm to je ta ironia, ze cast zivota otehotniet nechceme a potom uz chceme a neda sa...😐asi ma tato info vyviedla z miery, lebo ma zastihla v celkovo dost stresovom obdobi...na jednej strane si uvedomujem aka je to blbost, na druhej mi to stale vrta v hlave.ale dakujem za prispevok.. a drzim paste