Nepravidelná menštruácia pri hormonálnej antikoncepcii
Ahojte dievčatá viete mi prosimm poradiť...Kedy mam ovulacne dni pri nepravidelnej menstruacii .???
Aj keď som nesprávne uzivala HaK ?
prave ze popri hak to je vsetko blokovane. vacsinou funguje tak, ze hormony z hak sa spravaju ako treti vajecnik a tie tvoje dva si myslia ze ten druhy zrovna pracuje a oni teda odpocivaju. a ziadna ovulacia teda nie je. pokial nie je fazova alebo ako to nazvat- ze ma rozne kombinacie hormonov v istych intervaloch tak aj telo sa sprava"nenormalne". ak sa neberie hak spravne tak je z toho uz uplny misung a zistit ovulaciu fakt nie je ako- iba ak tie testy.
aj pri nepravidelnej (ak neberiete hak) sa da zistit ovulacia- par dni pred ms- ja mam napr +- 14 dni pred
Ďakujem veru ze misung uz mam stoho
ja osobne nie som zastanca hak. bohuzial na vsetky negativa pride vacsina zien uz neskoro . cest vynimkam. uz by som ju nebrala. staci respektovat svoje telo- to som sa naucila a od vtedy nemam problem co je uz 9 rokov. ani som 8 rokov z toho neotehotnela a ked som chcela o 3 mes sa nastastie podarilo🙂
@zdena12345 Krastne no ja sa tiež vykašlem na HAK idem na bio 🙂
Ahoj, keď chceš presne dozvedieť, že kedy máš plodné/neplodné dni, na to môžem odporúčať malého prístroja Cyclotest. Užívam už dosť dlho a v každom mesiaci dostanem presné info o ovulačných dňoch. Som nadmerne spokojná. (viac info na www.antikoncepcia-cyclotest.sk)
betka28 dakujem 😀

nechapem to. vyznam pri hak? ved ta predsa brani ovulacii.
inak sa to da zistit napr meranim bazalnej teploty, charakter hlienu, bolestivost pri ovulacii na vajecniku, nalada...staci poznat svoje telo