Neužila som 4 tabletky antikoncepcie
dobry den prosim baby ak som nauzila 4 tabletky antikoncepcie cize 4 dni po sebe ako mam teraz nasledne postupovat? 🙏🏻
nesexuj
Nemas nejaku pripomienku nastavenu alebo tak? To sa mi este nestalo popravde 🙂 Tak bud to chces riadne brat alebo nie.
no asi ti každú chvílu dojde menzes, tak by som to už nechala tak a dala si 7 dní pauzu a potom začala s novým blistrom.
Kúp si tú malú zásobárničku na lieky,alebo ako sa to volá,máš tam priehradky na každý deň a daj ho niekde,kde ho budeš mať na očiach. A môžeš si v mobile dať pripomienku do kalendára.
Pribalovy letak a citaj, co dalej. Dovtedy drz jednu pilulku kolenami.
@veronnica080 mam vzdy budik na mobile musela som ho omylom vypnut a nemyslela som na to kazdopadne dakujem vam za rady
Chranit
@janai1 ja mňa podobný problém ale s tým, že som vynechala jednú tabletku v 3 týždni (ostávali mi posledné 3 tabletky) a tak som postupovala podľa pribaloveho letáku. Ak urobím ihneď pauzu tak som stále chránená. Styk som mala včera chránený kondómom ale asi hodiny po ejakulácii priateľ do mňa vošiel asi na 2-3 sekundy bez kondómu. Dnes sa mi už spúšťa krvácanie z vysadenia ale neviem či kvôli tým pár sekundam mám užiť escapelle
@anonym00000 ak ju aj užijem tak neviem či mi to rozhodí krvácanie ale nie

😀 To sa ako dá?
No urob si 7 dňovú pauzu a chráň sa aj inak