icon

Odstránenie Mireny

mija51
11. mar 2014

Ahojte, je tu niekto, kto si dal odstrániť Mirenu a chcel otehotnieť?
Ja som si ju dala odstrániť pred 2 týždňami. Lekár mi povedal, že do týždňa by som mala dostať menštruáciu. Zatiaľ nič. Ja som ju však nemávala ani pri &mirene. Má niekto skúsenosť, dokedy by sa mala dostaviť? Je tu niekto, kto otehotnel hneď po vybratí? Robila som si aj test, vyšiel negatívne.

cop
18. mar 2014

prepac nebudem k veci mam mirenu strasne sa bojim jej odstranenia boli to velmi mam ju z dlhsie ako pät rokov.len mi neklam a povedz pravdu ☹

mija51
autor
19. mar 2014

@cop nie, takmer nič som necítila. Zavedenie bolo o dosť horšie. Nasledujúci deň som mala také slabšie tlaky ako kedysi pred menzesom.

aniicka24
22. mar 2014

@cop mne ju akurat vytiahli a tiez to nebolo nic strašne trosku som citila take tlaky ale dalo sa to zvladnut.

ereska
21. máj 2026
@cop

prepac nebudem k veci mam mirenu strasne sa bojim jej odstranenia boli to velmi mam ju z dlhsie ako pät rokov.len mi neklam a povedz pravdu ☹

@cop ja som nikdy nerodila bohuzial 7x som potratila pretie problemy som si po adopcii miminka dala vlozit teliesko zavadzanie strasne bolelo ale vyberanie to bola asi sekunda az ked doktor ze uz ja co uz je vonku ze ano ani som nevedela naozaj nic to nebolo
Po vybrati som za dva dni dostala menstruaciu