icon

Oneskorenie menštruácie po užití Ellaone

majk4
20. aug 2025

Ahojte potrebujem radu som zufala neskutocne sa bojim. Mala som nechraneny sex ktory nebol uplne s mojim suhlasom ale to je ina diskusia.. nebol ani cely vo mne ani sa neurobil ale citala som ze mozem otehotniet z tej kvapky lasky tak som zobrala tabletku ellaone na 2,5 den na to lebo skor sa mi zohnat nedalo.. teraz mi meškaju uz 3 týždne a neviem či to je z tej tabletky alebo stresu.. kupila by som si tehotensky test ale nemam ziadne peniaze.. priznaky nemam ziadne. Prosim vase nazory hocico pomoc

anonym_cecaf5
20. aug 2025

Príznak je že nemáš menštruáciu. Test v dm stojí koľko? 2 Eura?
Koľko máš rokov že nemáš žiadne peniaze?

majk4
autor
20. aug 2025
@anonym_cecaf5

Príznak je že nemáš menštruáciu. Test v dm stojí koľko? 2 Eura?
Koľko máš rokov že nemáš žiadne peniaze?

@anonym_cecaf5 citala som ze mi to moze rozhodit cyklus.. nechcem hovorit svoj vek ale povedzme ze mam viac ako 14 menej ako 18..

anonym_cecaf5
20. aug 2025
@majk4

@anonym_cecaf5 citala som ze mi to moze rozhodit cyklus.. nechcem hovorit svoj vek ale povedzme ze mam viac ako 14 menej ako 18..

@majk4 tak si od mamky vypatj nejaké drobne na zmrzlinu a urob si test aby si vedela na com si

majk4
autor
20. aug 2025
@anonym_cecaf5

@majk4 tak si od mamky vypatj nejaké drobne na zmrzlinu a urob si test aby si vedela na com si

@anonym_cecaf5 dobre.. mam kamosku co zobrala tiez ellaone a meskali jej mesiac a pol tak ja uz neviem bojim sa.. zajtra to skusim kupit

anonym_cecaf5
20. aug 2025
@majk4

@anonym_cecaf5 dobre.. mam kamosku co zobrala tiez ellaone a meskali jej mesiac a pol tak ja uz neviem bojim sa.. zajtra to skusim kupit

@majk4 nikto ti neda odpoved len test

sisska96
20. aug 2025

Božeeee sexovať bez rozumu

anonym_fafedd
20. aug 2025
@sisska96

@sisska96 autorka písala že sex nebol nie úplne s jej súhlasom

majk4
autor
20. aug 2025
@sisska96

@sisska96 na zaciatku som povedala ze to nebolo s mojim suhlasom a ze to je na inu diskusiu ale ak ta to zaujima je to clen z mojej rodiny

zobaka
20. aug 2025

chod na policiu ked ta znasilnil a 2 eura ti hadam rodicia daju, drzim palce

majk4
autor
21. aug 2025
@zobaka

chod na policiu ked ta znasilnil a 2 eura ti hadam rodicia daju, drzim palce

@zobaka nemozem neni to take jednoduche som v pestunskej starostlivosti a nechcem zatazovat mojich rodicov oni uz su starucky.. nechcem riskovat decak kedze uz v minulosti som mala kus problemy v skole a toto by bola ceresnicka na torte a mojich rodicov by porazilo.. a dakujem!

zobaka
21. aug 2025
@majk4

@zobaka nemozem neni to take jednoduche som v pestunskej starostlivosti a nechcem zatazovat mojich rodicov oni uz su starucky.. nechcem riskovat decak kedze uz v minulosti som mala kus problemy v skole a toto by bola ceresnicka na torte a mojich rodicov by porazilo.. a dakujem!

@majk4 zatazovat? Stane sa ti zavazna vec, nie je to zatazovanie, dievca mysli na seba a na ellaone za 25 eur ti kto dal peniaze, ten nasilnik?

sisska96
21. aug 2025

Tabletka bola zadarmo?

majk4
autor
24. aug 2025
@sisska96

Tabletka bola zadarmo?

@sisska96 mi ju kupil znamy

majk4
autor
24. aug 2025
@zobaka

@majk4 zatazovat? Stane sa ti zavazna vec, nie je to zatazovanie, dievca mysli na seba a na ellaone za 25 eur ti kto dal peniaze, ten nasilnik?

@zobaka znamy ale dostala som kramy.. som ok

cierno_vlaska18
24. aug 2025

Tiež mi momentálne meškajú 12 dní už a testy negatívne.