icon

Otehotneli ste rok po vazektómii?

Včera o 14:42

Ahojte. Otehotnela ste niektorá rok po vasektomii? Čo ste robili?

Strana
z2
simona92101
Včera o 14:47

@anonym_autor cize tvoj partner bol na vasektomii a ty si do roka od jeho zakroku otehotnela?cgodi partner na kontrolne odbery?

autor
Včera o 14:54
@simona92101

@anonym_autor cize tvoj partner bol na vasektomii a ty si do roka od jeho zakroku otehotnela?cgodi partner na kontrolne odbery?

@simona92101 manžel bol 3 mesiace po zákroku na odberoch kde mal potvrdenu 100% sterilitu(neviem, ako sa to odborne povie) a tam mu povedali, že už biac chodiť netreba. Že pre svoj klud raz za rok môže pre vlastný pokoj. Len u nás neprešiel ani rok, v marci bol na vasektomii…

oslo1
Včera o 15:21

Znama mala po muzovej vazektomii este dalsie dve deti.

autor
Včera o 15:26
@oslo1

@oslo1 ale tak druhé už asi vedeli, že je zákrok neúsny, či ako?

oslo1
Včera o 15:30
@anonym_autor

@oslo1 ale tak druhé už asi vedeli, že je zákrok neúsny, či ako?

@anonym_autor
Neviem, nepytala som SA
Ked sme savstretli uplne prvykrat na cesko slovenskom spievani tak to Bola uplne prva vec, co mi povedala. Lebo dokopy tych deti mala 6.

koniarova
Včera o 15:47
@anonym_autor

@simona92101 manžel bol 3 mesiace po zákroku na odberoch kde mal potvrdenu 100% sterilitu(neviem, ako sa to odborne povie) a tam mu povedali, že už biac chodiť netreba. Že pre svoj klud raz za rok môže pre vlastný pokoj. Len u nás neprešiel ani rok, v marci bol na vasektomii…

@anonym_autor ale neodpovedala si. Si tehotná?

svetlonos
Včera o 15:51
@koniarova

@koniarova
určite a nevie, co robit. To v podstate uz napisala v teme.

jimbean
Včera o 16:09
@oslo1

@oslo1 a to s manzelom? 🙂6 deti? To je ako ked si zena pomylila AD s ATK, mala 6 deti a bolo jej to jedno. 🙂

autor
Včera o 16:10
@koniarova

@koniarova nemám to lekárkou 100% potvrdené, ale testy (rôzne značky) vychádzajú pozitívne

autor
Včera o 16:17

A druha vec, mna teraz zobrali po materskej do roboty, niesom tam ani mesiac... Ach, čo mám robiť nečakala som to

anonym_bf4fbd
Včera o 16:19
@anonym_autor

A druha vec, mna teraz zobrali po materskej do roboty, niesom tam ani mesiac... Ach, čo mám robiť nečakala som to

@anonym_autor a tak pracovat kludne mozes, pokial to nie je rizikove. No a s manzelom sa porozpravat, pravdepodobne si bude dost neisty, no nech ide znova na testy a uvidite.

pr85
Včera o 16:46
@anonym_autor

@anonym_autor Blahoželám k tehotenstvu. 🙂
Božie cesty sú nevyspytateľné.

pr85
Včera o 16:47
@oslo1

@oslo1 A bol na revazektomii alebo to bolo spontánne?

anonym_5ec89b
Včera o 16:50
@anonym_autor

@anonym_autor Neboj sa, zvládneš to. V ktorom si týždni?

anonym_bc9e43
Včera o 16:52
@anonym_autor

@anonym_autor nech ide znovu na odbery a keď mu potvrdia že to nie je 100% tak až potom mu povedz že si tehotná
aby to nezobral že si mu bola neverná, jeden nedávno kvôli tomu zavraždil svoju manželku

autor
Včera o 17:04
@anonym_bc9e43

@anonym_autor nech ide znovu na odbery a keď mu potvrdia že to nie je 100% tak až potom mu povedz že si tehotná
aby to nezobral že si mu bola neverná, jeden nedávno kvôli tomu zavraždil svoju manželku

@anonym_bc9e43 a tak môj nieje až taký psycho, dúfam. A áno už som mu povedala, že chcem aby siel na spermograf

autor
Včera o 17:05
@anonym_5ec89b

@anonym_autor Neboj sa, zvládneš to. V ktorom si týždni?

@anonym_5ec89b netuším, týždeň mi to mešká takze úplne čerstvá záležitosť a možno mám nejaké cysty ktovie

staromodna
Včera o 17:09

Minule tu bola jedna pani tehotná po jej sterilizácii, takže naozaj je všetko možné. Chápem, že si v šoku, ale chcem ta podporiť. Zvládneš to. Ak by si potrebovala povzbudiť, kľudne pis.

anonym_0cbe3e
Včera o 17:51

@anonym_autor tak to mu povedali hlupost,manzel bol na vazektomii a po 3m bol na kontrole aj po pol roku.lekar mu odporucil chodit kazdy rok na kontrolne odbery,vraj zazil pripady kedy sa funkcia obnovila.takze mozne to je

autor
Včera o 18:24
@anonym_0cbe3e

@anonym_autor tak to mu povedali hlupost,manzel bol na vazektomii a po 3m bol na kontrole aj po pol roku.lekar mu odporucil chodit kazdy rok na kontrolne odbery,vraj zazil pripady kedy sa funkcia obnovila.takze mozne to je

@anonym_0cbe3e však to iste som napísala, že raz za rok ísť pre istotu. Ale my nám neubehol ani rok

autor
Včera o 18:24
@anonym_0cbe3e

@anonym_0cbe3e a jemu povedal, že za tie roky čo to robil nezažil ani jeden prípad….

autor
Včera o 18:25
@staromodna

Minule tu bola jedna pani tehotná po jej sterilizácii, takže naozaj je všetko možné. Chápem, že si v šoku, ale chcem ta podporiť. Zvládneš to. Ak by si potrebovala povzbudiť, kľudne pis.

@staromodna ďakujem ❤️ popravde neviem, neviem to vstrebat

autor
Včera o 18:27
@pr85

@pr85 to by som ti vedela hovoriť .. takto pred rokom do roka a do dňa, ako som si urobila test som potratila dvojičky 🥺

autor
Včera o 18:28
@pr85

@pr85 a v marci siel na vasektomiu, dohodli sme sa , že už ďalšie deti nechceme a ani zažívať tu bolest ach

anonym_49e195
Včera o 18:45

@anonym_autor prosím vás a kde bol muž na zákrok ?

pr85
Včera o 19:33
@anonym_autor

@pr85 to by som ti vedela hovoriť .. takto pred rokom do roka a do dňa, ako som si urobila test som potratila dvojičky 🥺

@anonym_autor To fakt? To teda ziram..

pr85
Včera o 19:36
@anonym_autor

@pr85 a v marci siel na vasektomiu, dohodli sme sa , že už ďalšie deti nechceme a ani zažívať tu bolest ach

@anonym_autor A koľko detí máte?

autor
Včera o 19:59
@anonym_49e195

@anonym_autor prosím vás a kde bol muž na zákrok ?

@anonym_49e195 BA eveclinic

pr85
Včera o 20:43
@anonym_autor

@anonym_49e195 BA eveclinic

@anonym_autor Tak na túto kliniku mi minule vyskočila reklama na obriezku. Tie tam asi robia dobre.

autor
Včera o 22:52
@pr85

@anonym_autor Tak na túto kliniku mi minule vyskočila reklama na obriezku. Tie tam asi robia dobre.

@pr85 to netuším

Strana
z2