Pharmatex a plodné dni
Ahoj žienky. Potrebujem poradiť. Včera sme išli s manželom cez pharmatex a prerušovaný samozrejme.
No v piatok som mňa vyšiel fakt, že veeeľký kus hlienu , tak predpokladám, ze ovulka bola v piatok/sobotu.
Neviem či si dat tabletu po, či nie. Manžel sa spravil mimo , ale aj tak sa bojím nejakej tej kvapky, aj ked on mi vravel, že nemám stresovať, ze vie čo robí. Prosím vas teda o radu, či si pre istotu vziať tu tabletu, ci ma chránil aj ten pharmatex napriek tomu, ze boli ovu dni.
Mame uz dve deťúrence , jedno s vážnymi diagnózami, a ďalšie uz neplánujeme.
Pri prerusovanom chlap vzdy “vie, co robi”, az dovtedy, kym zena nie je zrazu tehotna. 😁 (tolko k muzskemu “neboj sa, viem, co robim”.)
Ale myslim, ze tentoraz mas naozaj minimalnu sancu na tehotenstvo pri tejto kombinacii (pharma+prerusenie).
No dalsi sex v plodne dni kombinujte este navrch s prezervativom, aby ste mali uplnu istotu, ak teda dieta neplanujete (hoci vo vzacnych pripadoch, ak je dane, tak prezervativ zlyha a bojovna spermia prezije vsetky nastrahy ako chemie, tak aj zenskeho tela a bude to 🙂 ).
@moonlight1210 tak ja viem no, ale snažím sa veriť, ze vie, nakoľko aj pri druhom drobcovi som išla so strachom, keďže prvý ma vážne diagnózy...
Ale tak ďakujem za tvoju odozvu/radu, nakoľko naozaj som bola na pochybách, ci brat tu tabletu ci nie...ale tak snáď to bude ôk, vďaka pharmatexu.
Dakujem ti 🙂
na prerusovany davaj pozor, u nas to fungovalo 18 rokov bez ujmy a potom šok, kazdy mesiac mam hysak ci dostanem menzes a pri kazdom pichnuti a nevolnosti sa a az trasiem a to mame odvtedy poctivo prezervativ, v case ovulacie by som sa len na krem nespoliehala, dala by som ruku do ohna, ked to fungovalo tolko, ze je to ok
na prerusovany davaj pozor, u nas to fungovalo 18 rokov bez ujmy a potom šok, kazdy mesiac mam hysak ci dostanem menzes a pri kazdom pichnuti a nevolnosti sa a az trasiem a to mame odvtedy poctivo prezervativ, v case ovulacie by som sa len na krem nespoliehala, dala by som ruku do ohna, ked to fungovalo tolko, ze je to ok
@anonym_56314b tak nevzala som nakoniec tu tabletu po, dúfam a modlím, nech je to ok.

Pri prerusovanom chlap vzdy “vie, co robi”, az dovtedy, kym zena nie je zrazu tehotna. 😁 (tolko k muzskemu “neboj sa, viem, co robim”.)
Ale myslim, ze tentoraz mas naozaj minimalnu sancu na tehotenstvo pri tejto kombinacii (pharma+prerusenie).
No dalsi sex v plodne dni kombinujte este navrch s prezervativom, aby ste mali uplnu istotu, ak teda dieta neplanujete (hoci vo vzacnych pripadoch, ak je dane, tak prezervativ zlyha a bojovna spermia prezije vsetky nastrahy ako chemie, tak aj zenskeho tela a bude to 🙂 ).