Pomohla vám antikoncepcia Belara na akné?
Ahojte viem že tu je veľa podobných diskusii na túto tému ale rada by som sa aj tak chcela opýtať a možno mať aj aktuálnejšie info. Mám akné už od 16 rokov teraz v 21 mi doktor nasadil HAK značky Belara kvôli hormonalnemu akné. Beriem už druhý mesiac a zatiaľ žiadne zlepšenie skôr by som povedala že mám pleť aj horšiu. Doktor povedal že to je normálne kým sa ustália hormóny to ešte potrvá kľudne aj 3 mesiace niekedy až 6. Čo som ale čítala tu v iných diskusiách tak niekomu už aj po 3 týždňoch sa vyčistila pleť a zabralo to. Tak chcela by som vedieť vaše skúsenosti pripadne či nemám zmeniť inú značku HAK. Ďakujem budem rada za každú odozvu.
ako vraví lekar, u niekoho to jednoducho trva dlhšie
Pomohol mi Isotretinoin na akne.
Už sa antikoncepcia neberie kvôli tomu aby ste neotehotneli? To sa už berie na akné? To mi je novinka
Už sa antikoncepcia neberie kvôli tomu aby ste neotehotneli? To sa už berie na akné? To mi je novinka
@anonym_ccafc3 na akne resp plet, lepsie prsa atd. sa berie asi 20 rokov uz 😀😀😀😀 kde si bola doteraz
@kollarovag Mne pomohla veľmi…Tvár som malá celú od zapáleného akné..Brala som ju desať rokov dozadu jeden celý rok…Potom som ju musela vysadiť, lebo mala nežiaduce účinky - strata chuti na sex, podráždenosť, nervozita…
@kollarovag brala som ju a bola super mala som ju od 16tich do 22, potom som ju vysadila. Mala som z hrozneho akne o 100% lepsiu plet a drzi sa to stale uz rok po vysadeni, mala som o 1 cislo vacsie prsia, plnsie, ale casto ma bolievali a tiez si myslim ze som vdaka nej mala 0- chut na sex, nervoznejsia som bola a podobne. Ale to je len moj subjektivny nazor u teba to tak byt nemusi.
@anonym_ccafc3 na akne resp plet, lepsie prsa atd. sa berie asi 20 rokov uz 😀😀😀😀 kde si bola doteraz
@jeennyv nikdy som nebrala antikoncepciu, tak asi preto neviem. Ani akné som nikdy nemala
@kollarovag Zaujímavé, že aj my muži máme problém s akné (ja počas dospievania úplne podobaná tvár, ešte aj teraz v štyridsiatke sa mi sem tam objaví na chrbáte ramenách a brade), ale nikdy by nám žiadnu antikoncepciu ako pomoc s akné nepredpisali. Tak prečo to robia ženám? Alebo je to len výhovorka, ako neotehotniet a o akné vôbec nejde?
@kollarovag Zaujímavé, že aj my muži máme problém s akné (ja počas dospievania úplne podobaná tvár, ešte aj teraz v štyridsiatke sa mi sem tam objaví na chrbáte ramenách a brade), ale nikdy by nám žiadnu antikoncepciu ako pomoc s akné nepredpisali. Tak prečo to robia ženám? Alebo je to len výhovorka, ako neotehotniet a o akné vôbec nejde?
@pr85 zeby hak je vyvinuta hormonalne pre zeny nie pre muzov 😀😀😀 toto sa fakt moze opytat len chlap🤦🏼♀️🤦🏼♀️ ci chystas sa ovulovat, menstruovat atd atd…uz to citis ? 😀

Kamoska brala kvoli pleti, dokonca jej pri hormonalnalno profile zistili viac muzskych hormonov…rok trvalo, kym sa to ustalilo vsetko