Pomohla vám tableta Ellaone zamedziť tehotenstvu?
Dobrý deň prajem chcem sa opýtať ako vam pomohla ellaone tabletka , použila som ju keď mi ms skončila ms som mala 6.11 skončila mi 10.11 pohlavný styk som mala 11.11 a tabletku ellaone som použila 15.11 cyklus mám 26 dni mám z toho celkovo strach viete mi povedať či vam pomohla ? Ďakujem pekne za normálne odpovede ďakujem
@2reperka55
Je nepravdepodobné, že otehotnieš po styku, ktorý bol deň po menštruácii, každopádne, tabletka ktorú spomínaš by mala byť účinná keď sa užije do piatich dní od styku. Myslím, že môžeš byť v kľude.
@anonym_92931e ďakujem ti veľmi pekne 🫶🏽
@anonym_92931e ďakujem ti veľmi pekne 🫶🏽
@2reperka55 Mne pomohla ale užila som ju hneď na druhý deň od styku. Je síce učinna až do 5 dní ale po 72 hodinách šanca, že zaučinkuje je už vyrazne menšia. Ale zabrať by tak či tak mala 🙂
@2reperka55 Mne pomohla ale užila som ju hneď na druhý deň od styku. Je síce učinna až do 5 dní ale po 72 hodinách šanca, že zaučinkuje je už vyrazne menšia. Ale zabrať by tak či tak mala 🙂
@danielad9 aj keď ovulaciu som mala mať 18.11 ?
@danielad9 aj keď ovulaciu som mala mať 18.11 ?
@2reperka55 Ona už nemusí zabrať ak už prebieha ovulácia. Ak si ju užila ešte pred ovulaciou a zmestila si sa do tých 5 dní čo sa má užiť tabletka tak by mala normálne učinkovať
@2reperka55 Ona už nemusí zabrať ak už prebieha ovulácia. Ak si ju užila ešte pred ovulaciou a zmestila si sa do tých 5 dní čo sa má užiť tabletka tak by mala normálne učinkovať
@danielad9 dúfam že to bude v poriadku a príde 😟 ms
aj bez nej by si tehotna pravdepodobne nebola v taky cas cyklu
aj bez nej by si tehotna pravdepodobne nebola v taky cas cyklu
@anonym_582a5d robila som si tehotenský test po 20 dni od styku vyšiel negatívny zajtra by som mala dostať ms podľa kalendára myslite že môžem byt pokojná ?
@anonym_582a5d robila som si tehotenský test po 20 dni od styku vyšiel negatívny zajtra by som mala dostať ms podľa kalendára myslite že môžem byt pokojná ?
@2reperka55 urcite, neboj sa

@2reperka55
Je nepravdepodobné, že otehotnieš po styku, ktorý bol deň po menštruácii, každopádne, tabletka ktorú spomínaš by mala byť účinná keď sa užije do piatich dní od styku. Myslím, že môžeš byť v kľude.