Stretli ste sa niektorá s tým, že sestrička v počítači prepíše rok 2025 na 2026, to znamená že dovtedy vám doktorka ochotne napíše antikoncepciu a zaúčtuje vám za to 20€?
A nazvali to antikoporadňa👍s doktorkou som ani nebola👍
@deti95060810 no ze zas mi bude do maja 2026 predpisovat antikoncepciu. Odpalilo ma. Ked som to platila pred rokom myslela som ze to je jednorazovy poplatok. Len sa pytam báb ci to aj inde existuje ci len u mojej dr
antikoncepciu som sice nikde nebrala, ale kedze si z okresu senec, tak, zial, platis za vsetko, co sa tyka gynekologa. ludi viac na vychod sa ani pytat nemusis. v bratislave a okoli su proste strasne poplatky za lekarov. ja teda napriklad na kazdej kontrole platim 25 eur (momentalne viac ako raz za mesiac). ini gynekologovia maju zase rocne poplatky... inde na slovensku to tak nie je.
Gynekológa mám v Ružomberku a nikdy som tam žiadny nezmyselný poplatok neplatila.
môj gynekolog to mal kedysi zvnútra napísané na dverách - že ročný poplatok za predpisovanie HAK je (tuším) 20€ (a to už je dobrých 10r dozadu). teraz veru neviem, či to tam má ešte.
@viktoriaandrascik vyslovene nezmyselny poplatok👍
Za predpis antikonpecie u lekara osobne som nikdy neplatila - necham si vzdy pri preventivke predpisat na rok, uz ju beriem vyse 6 rokov. Brutal ze chcu od teba poplatok, zvazila by som zmenu lekara
A bola si na rocnej kontrole? Lebo vacsinou to tak byva , ze je prehliadka, predpis napr na rok a o rok zase prehliadka a predpis..
už nevedia ako vytrieskat prachy , napisala by som poistovnie či je to v poriadku , nikdy som takyto poplatok neplatila
rýchla zárobková činnosť...
prečo prepisovala rok som nepochopila.