icon

Posunutie menštruácie počas užívania antikoncepcie

matulda09
28. mar 2013

Ahojte beriem antikoncepciu TRI REGOL akurat tuto velkonočnu nedelu vezmem poslednu tabletku a začne mi 7dnova pauza počas ktorej by som mala dostať menštruaciu ale dnes mi volali ohladom operacie ktoru by som mala mať 4teho aprila ale ked sa pytal lekar na menštruaciu tak som mu povedala že by som ju mala mať okolo 7meho lebo minulý mesiac aj predminulý som ju v tomto termine mala a kedže som nebola doma ked mi volali ohladom operacii nemohla som si to preveriť a akurat pozeram že ako na potvoru ja dostanem menštruaciu v termine operacie ako ju mam posunuť aby som neposuvala operaciu? Da sa posunuť menštruacia ked nespravim 7dnovu pauzu a začnem brať hned dalšie balenie antikon? V letaku Tri regol pri možnosti posunutia krvacania maju len dotaz poradte sa s lekarom. Vie mi niekto poradiť ako to možem posunuť?
Vdaka

Strana
z2
matulda09
autor
1. apr 2013

@latvia
@bibio
no ano latvia dufam že operacia bude do konca mesiaca kedže mi už primar povedal aby som antikonc. vysadila a čo sa týka prace už som jednu mala a aj ked mam male dieťa bibio ma vzali do prace a počas skolenia mi oznamili že to nezvladnem a to kratko po tom ako som im oznamila že ma čaka operacia čo už

matulda09
autor
23. apr 2013

@bibio
@latvia
ahoj tak konečne mam termin už tento piatok operacia a vo štvrtok prijem len jedna otazočka čo všetko mi treba brať do nemocnice?

bibio
23. apr 2013

@matulda09 Držím palce! Toaleťák, príbor, pohár, prefotenú kartičku poistenca 😀 Aspoň u nás treba aj také veci 😝

matulda09
autor
24. apr 2013

@bibio
JEJDA ale toto mi nepovedali co sa preukazu poistenca treba aj ked mala som na heydukovej predoperačne vyšetrenia tak vtedy by si vyžiadali preukaz poistenca prefoteny ak nie tak si to tam hadam prefotia je to velka nemocnica ktora ma určite kopirku 🙂

bibio
24. apr 2013

@matulda09 🙂 Na Kramároch od nás pýtajú, je to des 🙂

matulda09
autor
24. apr 2013

@bibio no teda veru je a maju smolu kedže mi to nepovedal primar ktory to so mnou dohadoval nemam už ako to skopirovať čo už hadam im to nebude treba

matulda09
autor
30. apr 2013

@bibio
@matulda09
no konečne to mam za sebou už len to čakanie na hystologiu inak bibio na heydukovej mi netrebalo skoro nič vzala som si aj pribor ale ten sme dostali, toaletny na wc mali pyzamu som mala vlastnu aj prezuvky ale ak by som nemala dali by mi isto ich aj tak pyžzmu pred operaciou som vyzliekala 🙂 ani si nepamatam že po operacii som z vozika pricupkala k postely po svojich to mi len spoluležiace povedali že som pricupkala po svojich fešak ktory ma priviezol mi obliekol nočnu košelu a lahla som spat zobudila som sa po hodine a na to si už ja pametam 🙂 bolesti naštastie nemam len take menšie krče ako pri menštruacii a ani nekrvacam len sem tak slabučko ale to vždy ked to preženiem a nahanam sa alebo ak dcerku musim zdvyhnut ak sa tomu neviem vyhnuť tak uvidim čo vysledky
inak som spokojna, sestričky mile a jedlo v pohode ako celiatičke mi vyšli v ustrety

bibio
30. apr 2013

@matulda09 Že by nadštandard? 😀 😀 😀

matulda09
autor
1. máj 2013

@bibio no počula som že tam sa vedia posatarať a veru pravda aj ked vo štvrtok ked som dosla na prijem nemali volnu postel a kedže ja som z ba tak ma poslali dom aj s tabletkami a inštrukciami oddychovat a po 18hod nejest po polnoci už ani nepit a rano na 7hod dorazit na lacno a taka hladna a smedna som čakala do 13hod ked ma konečne brali na operaciu kedže to bol len lahky zakrok tak sme sli ja a ešte jedna až na koniec najprv ťažke pripady

matulda09
autor
9. máj 2013

@bibio
ako ste po operacii dlho krvacali? A ako moc? Ja som po operacii len tak mierne spinila a tento týžden je to už moc ale tiež pravda že som mala aj dostat svoje dni tak ked som telefonovala s lekarom tak mi povedal že to je potom normal menštruacia ale ako na potvoru ked som s nim dotelefonovala dnes poobede tak som neskor zistila že krvacam už moc ale že aspon hystologia je ok 🙂

simiii74
31. júl 2013

Dobrý deň, ja som sa chcela spýtať.
Užívam hormonálnu ATK MAITALON, a teraz idem na 2 mesiace preč, takže je mi zbytočná a nechcem ju nejako moc brať keď ju nepotrebujem.
Chcela by som sa spýtať, či by sa to dalo takto na tie 2 mesiace normálne vysadiť, a potom normálne pokračovať v užívaní. Vopred ďakujem 🙂

kubinka1
7. sep 2017

Ahojte, mate niekto skusenosti s tym, ze napriek tomu, ze som nevysadila ATK, pokracovala som v dalsom baleni aby som nedostala menstruaciu, aj tak som ju dostala normalne? Cela dovolenka nanic..☹
Nerozumiem tomu, u gynekologa som nebola sa este pytat, ako je mozne.
Uzivala som ich riadne, poctivo kazde rano bez prerusenia.
Stalo sa to uz niekomu?

duranzia
13. máj 2020

Ahojte baby ak by mala niektorá záujem predám 3-mesačne balenie antikoncepcie Karhla. Krabička nepoškodená neotvorena. Ja som ich vysadila a možno poslúži niektorej z vás. Cena je 25€ aj s poštovným. Dátum EXP. 03/2022.

Strana
z2