Prechod z antikoncepcie Mistra na Maitalon
Ahojte baby užívam už 3 mesiac HAK mistra ale žiaľ nerobí mi dobre mám z nej strašné migrény a aj som z nej pribrala tak mi doktor predpísal inú značku Maitalon zajtra mám zobrať poslednú tabletku z tej mistry keď nechcem mať pauzy tých 7 dni mám hneď na ďalší deň začať s tou Maitalon či čo bi bolo lepšie poradíte mi niekto kto ju užíva ?
Tiež mám dobrú skúsenosť s Maitalonom. Beriem už 4 roky, menzes chodí presne, občas ma trochu boli hlava ale to je fakt ojedinele.
Áno, dáš si po 7 dňoch novú HAK, presne tak isto akoby si brala tu pôvodnú. Ja som Maitalon brala asi 10 rokov a nikdy som s ním problém nemala. Menzes chodil na minútu presne, trval krátko a slabo a dokonca ja som z neho aj schudla pár kíl.
@weleda123 teraz mám dodržať tu 7 dňovu pauzu a potom mám začať po tej pauze s maitalon. Keď mám užiť poslednú tabletku v stredu tak o týždeň štvrtok si ju mám nasadiť?

Áno, dáš si po 7 dňoch novú HAK, presne tak isto akoby si brala tu pôvodnú. Ja som Maitalon brala asi 10 rokov a nikdy som s ním problém nemala. Menzes chodil na minútu presne, trval krátko a slabo a dokonca ja som z neho aj schudla pár kíl.