icon

Prečo mi neprišla menštruácia pri užívaní antikoncepcie?

adka2310
5. dec 2024

Ahojte prosím vás chcem sa spýtať užívam HAK asi 10 rokov cca síce s malými prestávkami ale teraz poctivo už 5 rokov. Tento týždeň mi mala prísť menstruacia počas pauzy a neprišla. Brucho má boli ale nič z toho. Robila som si včera testy od pepina a vyšli pozitívne oba síce jedna silná a druha slabá čiarka. Robila som si aj digitálne testy a tie vyšli negatívne. Stretli ste sa s tým niekto už? Moc ďakujem 🙂

janulka155
5. dec 2024

Pepino robia falošne čiarky v poslednej dobe.

klara1205
5. dec 2024

Pepino testy nie su moc spolahlive, minule som ich dala mužovi nech skusi a čuduj sa svet boli dve čiarky 😀 😀 jedna silna druha slaba ale viditelna

kiki68
5. dec 2024

@adka2310 zalezi aka je slaba ciarka, slaba ciarka vie but aj cysta, cokolvek co produkuje nejaku hladinu HCG a rastie v tele. Ja by som o 5 dni otestovala a uvidis co to ukaze. Tiez to moze byt iba nejaka ciarka, co necha nejaky typ testu. Baby to tu posielaju dokolecka

adka2310
autor
5. dec 2024
michaela329
5. dec 2024

@klara1205 no pozor, chlapovi môže vyjsť pozitívne test na hcg a môže to značiť problém.
Autorka: skús iné testy, alebo rovno krv

ivik4
5. dec 2024

V tomto pripade by som sla jednoznacne co najskor k doktorke

klara1205
5. dec 2024

@michaela329 je v poriadku boli sme na testoch kvoli tomu ze aj my sa snazime..sme uplne okej ale dakujem za info

dota6
5. dec 2024

Ahoj, ja som mala slabé testy a meškanie. Digitálny (chybný kus/šarža) ukazoval pozitívne. Nakoniec dr odhalil cystu.

adka2310
autor
5. dec 2024

@dota6 to fakt ? Ako ja som bola na ženskom sone na konci októbra a vtedy nič nehovoril. Za mesiac by mohla cysta nárast ?

kiki68
5. dec 2024

@adka2310 no zial moze, moja napr dala 4 cm za necele dva tyzdne. Takze ma hned lifrovali na operaciu a islo to von. HCG pri odbere krvi to malo najprv cca okolo 50, pred opkou to uz malo okolo 200. Proste shit.

danielad9
5. dec 2024

@adka2310 nemyslím si, že toto bude cysta. Užívala si HA tak ako si mala? Nie si si vedomá nejakej chyby? Skus iný test ak bude tiež pozitívny tak tehotná si a ak bude negativny tak tieto testy boli na nič

adka2310
autor
5. dec 2024

@danielad9 uznavam HAK beriem ráno a niektoré dni som si na nu spomenula na obed ale nikdy sa mi nestalo že som zabudla deň vziať

danielad9
5. dec 2024

@adka2310 ak si nemala ani hnačky, zvracanie alebo si nemala nič čo znižuje účinok HA tak tehotná by si byť nemala. Tiež sa mi stalo, že mi v septembri neprišla menštruácia a dokonca ani špinenie ale test som nikdy nemala pozitívny 🤷‍♀️ skus teda iný test

dota6
5. dec 2024

@adka2310 netuším. Ale ja som bola presvedčená, že som tehotná. Digitálny ukazoval pozitívne, paličkové boli také ako tvoje. A tehotná som nebola. 🥲 Išla som k lekárovi, sono ukázalo cystu, miesto tehotenstva.
Ps: chránili sme sa v tom období kondómom. Takže počatie by bol zázrak? :D