icon

Prerušenie antikoncepcie

daniela2022
13. nov 2016

Ahojte dievčatá, prosím vás prerušila niektorá z vás branie hak? Myslím tak že nedobrala balenie? Pretože mi je dosť zle a už to fakt nechcem jesť :/

timea7
13. nov 2016

@daniela2022 vyhoď to, nemusíš to dobrať, veď to nie sú antibiotiká.

sardinka336
13. nov 2016

@daniela2022 ak ti je zle a pripisuješ to HAK tak lieky neužívaj. Presne ako píše
@timea7 nie su to antibiotika a ty nie si predpokladam nejako chorá. Pripadne sa porad s gynekologom, ktorý ti Hak predpísal.

janinah
13. nov 2016

celý plodný život som prežila bez hak a nemám 10 detí.....použi zdravý sedliacky rozum a svoj inštinkt...a vyhoď to.....

mysga
13. nov 2016

Tiež som zo dna na den prestala, lebo Dr.mi len menil antiku a furt mi z toho bolo zle. Vyhodila som to a počkala na MS a celkovu upravu cyklu. Chranila (a po tehotenstve sa zas budem chraniť) kondomom, ak chce moj chlap so mnou byt, musi to akceptovat. 🙂

daniela2022
autor
13. nov 2016

Ďakujem. Ja som ju ale užívala kvôli cystam. Lenže fakt sa to už nedali vydržať. Bola som u gynekológa iného ten povedal ze to nemusim už jesť ale neviem či som ho správne pochopila či to môžem zo dňa na deň či mám dojest balenie. Nedojedla som a po 3 dňoch som začala špiniť pričom mám dostať až koncom mesiaca. Preto som trošku vyplašena či si neuškodí. Vďaka cystam a už by som nerada absolvovala operáciu. Takže sa snažím trošku ukľudniť že to tak v niektorých prípadoch byva. Ďakujem za odpovede

daniela2022
autor
13. nov 2016

Aby som to vysvetlila bola som pri nie mojej gynekologické pretože tá ignorovala moje sťažnosti že mi je. A tento doktor mi povedal že to nemám jesť že cysty tým neovplynim a vlastne chceli by sme v maji svadbu a ja už nechcem brať tu chémiu. Takže takto v skratke

lllenuli
13. nov 2016

Špiníš kvôli vysadeniu hormonu, je to normálne vobec nestresuj...toto je v skutočnosti ten "menzes" ktorý si vždy dostala po 21 tabletkách, krvácanie z vysadenia....myslím ze je asi jedno kedy si to vysadila, ono sa ti cyklus skor ci neskôr vráti do normálu, ak nie tak by ti gynekológ mal nieco predpísať na úpravu cyklu, ale to uz predbieham 🙂 no stress 🙂

daniela2022
autor
13. nov 2016

@lllenuli ďakujem pekne to som chcela počuť, nakoľko moja ročná liečba má úplne zničila a dúfam že o pár mesiacov sa vám tiež pochválim ze sme v očakávaní. A vám držím prsteky nech všetko ide ako má 🙂

lllenuli
13. nov 2016

@daniela2022 dakujem aj ja držím palce, pri svadbe aj snazeni sa o bábätko 🙂

zuzurac10
14. nov 2016

@daniela2022 ja som tiež HAK vysadila zo dňa na deň, po piatich tabletkách, brala som ju pol roka, tiež mi nerobila dobre. Čakám teraz na normálny menzes, lebo po 4 dňoch od vysadenia som dostala. Neplánujem sa k HAK vrátiť.

daniela2022
autor
14. nov 2016

@lllenuli ďakujem krásne 🙂
@zuzurac10 niektoré kamošky si to užívali ako super že beru anti a kľudne si robili čo chceli žiadne obmedzenia zato mne bolo zle non-stop. Dúfam že sa moje telo nenahneva a nenavštívila má cysty, ale som rada že nie som sama komu to nerobilo dobre. Tak ti ďakujem za odpoveď 🙂

simonka121
30. okt 2020

Zdravím mám otázku musela som prestať užívať antikoncepciu....zo zdravotných dôvodov....dnes je to už tretí deň......a dnes som začala špiniť.... môžem to považovať za prichádzajúcu menštruáciu????? Nemám stým skúsenosti keďže som ešte takto neprerušila užívanie.....do menštruácie mám ešte 3 týždne..... Ďakujem