icon

Prerušovaný styk

26. dec 2022

Zdravím.
Dnes sa mi zdôverila sesternica, že už má priateľa s ktorým spáva. Hanbia sa však kúpiť kondóm, tak sa spoliehajú na prerušovaný styk celý tento mesiac.
Vysvetlila som jej, že to nie je spoľahlivé a kondóm si môže aj objednať cez internet.
Teraz však k otázke, nemám reálnu skúsenosť s týmto spôsobom "ochrany", keďže som vždy brala tabletky. O pár dní by mala dostať menštruáciu a celý tento cyklus to robili takto, niekedy aj viac krát po sebe. Aká je šanca na to, že nedajbože ostala tehotná? Je tu niekto, kto má dieťa z takéhoto styku?

Strana
z2
vevesh
27. dec 2022

@brembo tak, keby bol neplodny, mozu praktikovat co len chcu bez obav z nasledkov😝

brembo
27. dec 2022

@nikpa ale sexovat sa už stihol naučit. Na 23 ročného by som sa na jej mieste velmy nespoliehala.

bluka2
27. dec 2022

Zo svojej skúsenosti si myslím, že šanca je pomerne veľmi nízka. U mňa toto vždy fungovalo. A keď som chcela deti, tak sa aj hneď rovno podarili

kamatopo
27. dec 2022

A ty máš koľko rokov??? Ty ideš riešiť takúto vec na modrom koňovi??? A keď sa im predsa podarí tak čo povies??? Že baby tu tvrdili ,že sa to nedá ,alebo je malá pravdepodobnosť??? Ak už posunuli vzťah do tejto úrovne tak nezistuj u tety kedy bol mladý žrebček na návšteve ,ale skôr ju oboznám čo sa deje a nech dcéru poučí. Prv než zamiešajú a budú sa vyhovárať na svoju hanblivosť. Potom bude v pozore celá rodina.

autor
27. dec 2022

@kamatopo Pekný deň prajem 😊 Téma nie som ja, takže ak nemáš čo dodať, nevyjadruj sa 😊

rony2255
27. dec 2022

Aj ja som rozmýšľala koľko máš rokov. A tiež si myslím, že by si to mala povedať jej mame. Samozrejme tak, aby to sesternica nevedela. Záleží, aké máte vzťahy v rodine

kamatopo
27. dec 2022

Ja som dodala svoj postoj k téme a fórum je verejne. A je pekné že tu namiesto seba riešiš svoju sestrnicu a vytváras tu o nej tému🤦. Len či jej to pomôže. Aj ja prajem tebe pekný deň.

Strana
z2