Prerušovaný styk
Zdravím.
Dnes sa mi zdôverila sesternica, že už má priateľa s ktorým spáva. Hanbia sa však kúpiť kondóm, tak sa spoliehajú na prerušovaný styk celý tento mesiac.
Vysvetlila som jej, že to nie je spoľahlivé a kondóm si môže aj objednať cez internet.
Teraz však k otázke, nemám reálnu skúsenosť s týmto spôsobom "ochrany", keďže som vždy brala tabletky. O pár dní by mala dostať menštruáciu a celý tento cyklus to robili takto, niekedy aj viac krát po sebe. Aká je šanca na to, že nedajbože ostala tehotná? Je tu niekto, kto má dieťa z takéhoto styku?
Zo svojej skúsenosti si myslím, že šanca je pomerne veľmi nízka. U mňa toto vždy fungovalo. A keď som chcela deti, tak sa aj hneď rovno podarili
A ty máš koľko rokov??? Ty ideš riešiť takúto vec na modrom koňovi??? A keď sa im predsa podarí tak čo povies??? Že baby tu tvrdili ,že sa to nedá ,alebo je malá pravdepodobnosť??? Ak už posunuli vzťah do tejto úrovne tak nezistuj u tety kedy bol mladý žrebček na návšteve ,ale skôr ju oboznám čo sa deje a nech dcéru poučí. Prv než zamiešajú a budú sa vyhovárať na svoju hanblivosť. Potom bude v pozore celá rodina.
@kamatopo Pekný deň prajem 😊 Téma nie som ja, takže ak nemáš čo dodať, nevyjadruj sa 😊
Aj ja som rozmýšľala koľko máš rokov. A tiež si myslím, že by si to mala povedať jej mame. Samozrejme tak, aby to sesternica nevedela. Záleží, aké máte vzťahy v rodine
Ja som dodala svoj postoj k téme a fórum je verejne. A je pekné že tu namiesto seba riešiš svoju sestrnicu a vytváras tu o nej tému🤦. Len či jej to pomôže. Aj ja prajem tebe pekný deň.

@brembo tak, keby bol neplodny, mozu praktikovat co len chcu bez obav z nasledkov😝