Príznaky po užívaní HAK Sirmya
Ahojte, začala som užívať HAK Sirmya, po dohode s gynekologičkou sme sa dohodli, že je to pre mňa najlepšia voľba lebo mám ťažké PCOS. Pred 2 dňami som doužila prvý blister a čakám na ms. Všetko je viac menej ok, ale posledné 3 dni pociťujem slabosť v tele, bolia ma končatiny, cítim mravčenie. Dneska ma bolí celá ruka, cítim mravčenie v prstoch, ale nie je to nič čo by sa nedalo vydržať. Neviem čo sa to deje. Pred pár rokmi som užívala niečo cez rok hak Leverette a toto som vôbec nemala. Išla by som k Dr., ale sú sviatky, teraz sa nikde nevybavím. Čítala som si leták aj googlila a mňa už napadajú najhoršie scenáre. Nemáte nejakú prvú pomoc na toto? Hneď ako sa bude dať, navštívim lekára. Ďakujem
Skúste zavolať na pohotovosť, držím palce! Ja beriem Sirmyu cez 2 roky kvôli endometrióze a nemala som žiadne podobné príznaky ani iné komplikácie, takže určite by som to na vašom mieste nenechala tak.
Ďakujem vám za rady. 🙂 Dala som si magnezko a detralex a ruka povolila. V utorok s tým pôjdem k Dr. ak sa to nezhorší.

Tak jedna známa mala takto trombozu ešte pred 30