Príznaky po užívaní HAK Sirmya
Ahojte, začala som užívať HAK Sirmya, po dohode s gynekologičkou sme sa dohodli, že je to pre mňa najlepšia voľba lebo mám ťažké PCOS. Pred 2 dňami som doužila prvý blister a čakám na ms. Všetko je viac menej ok, ale posledné 3 dni pociťujem slabosť v tele, bolia ma končatiny, cítim mravčenie. Dneska ma bolí celá ruka, cítim mravčenie v prstoch, ale nie je to nič čo by sa nedalo vydržať. Neviem čo sa to deje. Pred pár rokmi som užívala niečo cez rok hak Leverette a toto som vôbec nemala. Išla by som k Dr., ale sú sviatky, teraz sa nikde nevybavím. Čítala som si leták aj googlila a mňa už napadajú najhoršie scenáre. Nemáte nejakú prvú pomoc na toto? Hneď ako sa bude dať, navštívim lekára. Ďakujem
Skúste zavolať na pohotovosť, držím palce! Ja beriem Sirmyu cez 2 roky kvôli endometrióze a nemala som žiadne podobné príznaky ani iné komplikácie, takže určite by som to na vašom mieste nenechala tak.
tazko povedat, nemusi to byt zrovna tromboza. no bez vysetreni to nezistis.
zavolaj ale ak máš dôveru je možnost online porada s mudr
Ďakujem vám za rady. 🙂 Dala som si magnezko a detralex a ruka povolila. V utorok s tým pôjdem k Dr. ak sa to nezhorší.

Tak jedna známa mala takto trombozu ešte pred 30