Problémy po tabletke po

miiich
6. máj 2024

Ahojte, potrebujem radu lebo som paranoidna. Beriem antiku no vynechala som a po styku som zobrala tabletku po. Neprišla mi menštruácia už viac ako 6 týždnov, urobila som si testy a všetky su negatívne bola som aj u gynekologa a povedal že všetki výzera v poriadku a nie som tehotna. Jediná moja paranoja je pretože dolná časť mojho brucha je napnuta asi tyžden a na jeden strane ma dokonca bolí? Mohlo by to byt tehotenstvo čo sa neukázalo na sone aj ked sú testy negatívne alebo len nepriaznive príznaky tabletky po či niečo iné?
Ďakujem

hanka1674
6. máj 2024

Tak zober si, akú paseku musí narobiť tá tabletka v tele. Je normálne, že potom ti cyklus robí takéto veci. Ja bývam nafúknutá, keď mi má prísť menzes, možno je to len predzvesť toho.

plamienka555
6. máj 2024

@miiich kedže mešká už viac ako 6 týždňov plus tie 4 týždne, ktoré mali byť medzi posledným a očakávaným menzesom... pričom gynekológ nič nevidel, negatívne testy, nemala by si byť tehotná.

Keď som si tabletku po kupovala v lekárni, tak mi lekárnik povedal: táto je drahšia, ale je to o čosi menšie svinstvo. Vtedy som to nechápala, no po tej tabletke sa mi cyklus dával tri mesiace do poriadku. Nehovoriac, ako mi po nej bolo zle. Ty si si to mixla s antikoncepciou, tvoje telo je pravdepodobne v šoku.

sisska96
7. máj 2024

Keď takto mixuješ hormonálne tabletky, tak sa nečuduj že nebudeš tehotná ani vtedy keď budeš chcieť

mantilka
8. máj 2024

Radšej si dávaj pozor ako tabletku po...to nie sú lentilky! Je to poriadny zásah do tela. Tehotná nie si