Problémy po vysadení antikoncepcie. Máte skúsenosti?

mirettim
7. mar 2010

ahojte baby, neviete mi niekto poradit? tento mesiac som vysadila hak, ( brala som mersilon). Brala som hak 4 roky.Teraz ked som ho vysadila, cakala som ze sa z toho moje telo musi spamatat a musi sa mi nastavit ciklus, no asi po tyzdni ma zacalo dst silno boliet v podbrusku, normalne kazdym krokom citim bolest a mam pocit ze sa mi zapalili bradavky- bolia ma na dotyk. Neviem ci je to normalne a prejde to, alebo mam radsej zajst za lekarom? mal niekto take skusenosti?dakujem vopred za odpoved

vavenka
7. mar 2010

Mirettim vyzera to tak ze sa ti hned dostavila ovulka, a po styroch rokoch je to asi citelne 🙂
V kazdom pripade ak bolest po 1-2 dnoch nezmizne, tak moze byt problem aj inde a treba skocit za lekarom,.....

mirettim
autor
7. mar 2010

uff.dik vavenka...tie bolesti ma uz asi treti, stvrty den. tak ak nezmyznu, tak skocim za tym lekarom...nemam s tym ziadne skusenosti, tak len dufam, ze to nic vazne nie je.

timea0
5. jan 2012

baby prosim vas chcem sa spitat berem antikoncepciu uz 10 mesiacov a niekedy pocas brania hak som dostala spinenie nebolo to kazdy mesiac napr 4mesiace dobre potom som to dostala potom zase nic 2mesiace a teraz to mam zase.skoncila sa mi menstruacia a po 8 dnoch som to dostala isla som dneska doktorovy a urobil mi ultrazvuk vsetko som mala v poriadku aj stery mi zobral ani mikozu infekciu nic nemam tak co mi to moze sposobovat?nemate stym niekto skusenost uz so vymenila 4 antikoncepcie to neni mozne aby mi nezabrala ani jedna ze s kazda mi nerobi dobre??

ribelina
20. feb 2012

@timea0 mne sa to stalo len raz a HAK beriem 5 rokov, dostala som menstruaciu normalne a potom po dvoch tyzdnoch znovu ale bolo to v mojom pripade zo stresu. vyberali mi mandle a hrozne som sa bala tak som normalne dostala menzes. a ja som tiez brala vela druhov kym som nasla relativne dobru antik.

bash25
5. jan 2015

Ahojte baby, pred tyzdnom som vysadila antiku a odvtedy, neviem ci to s tým súvisí alebo nie, mám dvojité videnie na pravé oko a tiez je trocha viac opuchnutejsie a privretejsie ako to lave.. Bola som u na vsetkych vysetreniach, ale lekari nic nenasli. Mali ste, prosim, niektora s podobnou vecou skusenosti po vysadeni antikoncepcie?