icon

Šanca na tehotenstvo po vynechaní tabletky antikoncepcie

kika572
18. júl 2025

Ahojte, zabudla som si sať tabletku, antikoncepciu užívam skoro 7 rokov a stalo sa mi to prvýkrát, preto sa chcem poradiť. Išlo o tabletku v 2 týždni, konkrétne 12. v poradí, stalo sa to včera, dnes sme mali s mužom styk, o vynechanej tabletke som zistila, keď som si išla dať ďalšiu, užila som teda dve naraz. Menzes mám dostať o necelé 2 týždne. Je vysoká šanca, že by som mohla byť tehotná?

annnna18
18. júl 2025

@kika572 vysoka nie ale sanca je

ivik4
18. júl 2025

Asi nie ale nikdy nevies. 2 si si naraz davat nemala, naco

barka1
18. júl 2025

@kika572 ano, sanca je.
Dlho som brala tabletky, kolko krát som vzala až ráno namiesto večeru a nic sa nestalo.
Posledne tabletky boli na toto "velmi citlivé" a normálne mi prisla MS, aj ked som mala meskanie len par hodin.
Takže ano, ja by som sa veru bála.

anonym_574b08
18. júl 2025

@kika572 tabletky si zabúdam dávať pravidelne ( 1/2x mesačne) a nikdy som nebola tehotná. 😃 2 si nemáš dávať, je ti tam nejako časovo rozdelené a všetko napísané v príbalovom letáku.

ibrunova
18. júl 2025

Pri vynechanej tabletke v 2.týždni je šanca minimálna. Dve tabletky naraz si si dala dobre. Pozi si riziká v letáku, všetko je tam dopodrobna vysvetlené

weleda123
18. júl 2025

No mne dr práve tak povedala, keď som raz vynechala, že dať dve naraz 🤔 pri druhom týždni podľa môjho príbalového letáku je šanca malá. Ja som si minule zabudla dva dni po sebe a, chvalabohu, sa nič nestalo.

janai1
18. júl 2025

Baby aj ste tie príbalové letáky čítali ci len mudrujete do vetra?

danielad9
18. júl 2025
@janai1

@janai1 mam pocit, že väčšina žien nevie ako sa má užívať antikoncepcia

ibrunova
18. júl 2025
@ivik4

Asi nie ale nikdy nevies. 2 si si naraz davat nemala, naco

@ivik4 práveže áno

anonym_574b08
18. júl 2025
@janai1

@janai1 v mojej ( belara ) je vyslovene napísané že užiť druhu tabletku len do určitého času od denného podávania a určite nie 2 naraz

anonym_aab34b
18. júl 2025
@janai1

@janai1 nie všetky HAK to tak majú, prestaň zavádzať

anonym_3eb0d7
18. júl 2025
@anonym_574b08

@janai1 v mojej ( belara ) je vyslovene napísané že užiť druhu tabletku len do určitého času od denného podávania a určite nie 2 naraz

@anonym_574b08 tu práveže píšu, že aj dve naraz

janai1
18. júl 2025
@anonym_574b08

@anonym_574b08 ach, ani sa nedivím ze to píšeš anonymne lebo ako fakt by som sa hanbila na tvojom mieste 🙄

janai1
18. júl 2025
@anonym_aab34b

@janai1 nie všetky HAK to tak majú, prestaň zavádzať

@anonym_aab34b ktorá to tak uvedené nemá? Menuj konkrétne

kika572
autor
18. júl 2025
@anonym_574b08

@anonym_574b08 ja mám karhlu, v jej letáku je tiež napísané, že v prípade vynechaná vziať aj 2 naraz, preto som to urobila

anonym_574b08
19. júl 2025
@janai1

@anonym_574b08 ach, ani sa nedivím ze to píšeš anonymne lebo ako fakt by som sa hanbila na tvojom mieste 🙄

@janai1 vieš čitať? Je tam v priebehu dňa nie naraz 🙂 keďže ja si dávam o 6, zabudnem, tak si ju dám bud ráno, alebo až večer druhú a tú jednu vynechám. Môj Gynekolog mi vyslovene zakazoval dávať 2 naraz na jeden hlt. Skôr by som sa hanbila na tvojom mieste, keď sa snažíš byť najmúdrejšia.