Šanca na tehotenstvo po vynechaní tabletky antikoncepcie
Ahojte, zabudla som si sať tabletku, antikoncepciu užívam skoro 7 rokov a stalo sa mi to prvýkrát, preto sa chcem poradiť. Išlo o tabletku v 2 týždni, konkrétne 12. v poradí, stalo sa to včera, dnes sme mali s mužom styk, o vynechanej tabletke som zistila, keď som si išla dať ďalšiu, užila som teda dve naraz. Menzes mám dostať o necelé 2 týždne. Je vysoká šanca, že by som mohla byť tehotná?
Asi nie ale nikdy nevies. 2 si si naraz davat nemala, naco
@kika572 tabletky si zabúdam dávať pravidelne ( 1/2x mesačne) a nikdy som nebola tehotná. 😃 2 si nemáš dávať, je ti tam nejako časovo rozdelené a všetko napísané v príbalovom letáku.
Pri vynechanej tabletke v 2.týždni je šanca minimálna. Dve tabletky naraz si si dala dobre. Pozi si riziká v letáku, všetko je tam dopodrobna vysvetlené
No mne dr práve tak povedala, keď som raz vynechala, že dať dve naraz 🤔 pri druhom týždni podľa môjho príbalového letáku je šanca malá. Ja som si minule zabudla dva dni po sebe a, chvalabohu, sa nič nestalo.
Baby aj ste tie príbalové letáky čítali ci len mudrujete do vetra?
@janai1 v mojej ( belara ) je vyslovene napísané že užiť druhu tabletku len do určitého času od denného podávania a určite nie 2 naraz
Baby aj ste tie príbalové letáky čítali ci len mudrujete do vetra?
@janai1 nie všetky HAK to tak majú, prestaň zavádzať
@janai1 v mojej ( belara ) je vyslovene napísané že užiť druhu tabletku len do určitého času od denného podávania a určite nie 2 naraz
@anonym_574b08 ach, ani sa nedivím ze to píšeš anonymne lebo ako fakt by som sa hanbila na tvojom mieste 🙄
@janai1 vieš čitať? Je tam v priebehu dňa nie naraz 🙂 keďže ja si dávam o 6, zabudnem, tak si ju dám bud ráno, alebo až večer druhú a tú jednu vynechám. Môj Gynekolog mi vyslovene zakazoval dávať 2 naraz na jeden hlt. Skôr by som sa hanbila na tvojom mieste, keď sa snažíš byť najmúdrejšia.

@kika572 vysoka nie ale sanca je