Sex s ochranou cez ovuláciu
Ahojte, potrebujem poradiť. Aká je asi šanca tetohenstva keď sme mali s priateľom sex cez ovuláciu? Mali sme samozrejme kondóm a neurobil sa do mňa. Problém je, že mi to mešká (aj keď zatiaľ len 3 dni). Ďakujem
0%
Jedine žeby si bola druhá panna Mária 😂😂😂😂
@janai1 ďakujem celkom ma to ukludnilo😊😊
@lllliiivvv ak chceš mat úplný kľud sprav si test 😁 ale 3 dňové meškanie je ok, skôr by som povedala že ti meškajú kvôli stresu že sa bojíš že budeš tehotná
@janai1 no môže to byť stres. Všimla som si že keď sme s priateľom spolu nespali celý mesiac, menzes prišiel načas. Akonáhle sme spolu, stresujem a mešká
@lllliiivvv Sanca na tehotenstvo vzdy je, ak bol akykolvek sex, lebo ziadna ochrana nie je 100%. Ale v tomto pripade je fakt minimalna. Ked ti aj zvykne obcas meskat castejsie, vobec by som nestresovala. Pripadne si kup tehotensky test a budes mat istotu.
@osky ja som v tomto naozaj prezízna a priateľ tiež. Aj keď ma ten kondom neurobi sa do mna a potom si ten kondom ešte skontrolujem. Keby je puknutý alebo poškodený letíme do lekárne
@lllliiivvv Ak sa ani neurobil a este mal aj kondom,tak z coho by si chcela otehotniet? Ani brvou by som nemykla,keby mi meskali v tomto pripade. Je to nielenze nepravdepodobne,ale priam nerealne.
Keď spolu nespíte celý mesiac, tak nemáš stres a príde menzes načas? Uff, no neviem si predstaviť takto žiť, nemilovať sa s partnerom aby som neotehotnela, alebo milovať sa s kondómom a zažívať stres. Ako je okej byť zodpovedný, to kvitujem, ale podľa mňa so zdravým rozumom, toto je už cez podľa mňa. Skúste hľadať cesty, ako spolu žiť aj sa milovať v pokoji. 😉
@lllliiivvv Neboj nič, to je len podvedomý stres, tam nemáš vlastne z čoho otehotnieť.
Neboj sa ja ešte s byvalím ked som isla bez tak mi meškali tyžden a to som bola hotova neviem ci to moze byt aj chlapom ale ako mam teraz priateľa uz skoro 2 roky chodia mi aj o 2 dni skor😂a stale mame ochranu pretože babo ešte nechceme☺️ Dostanes ich neboj kamoške meškali skoro 3 týždne a prišli druhej zas neprišli mesiac a musela ist na vyvolávačku 3 dni su uplne pohode.😊
@ninusa221 dakujem
@lllliiivvv prišiel ti normálne menzes nakoniec?
Môžem sa opýtať či je možné otehotnieť keď sme použili ochranu čiže kondom

@lllliiivvv vždy je šanca. Ak nechceš otehotnieť, tak len abstinencia alebo masturbácia.