Skúsenosti s antikoncepciou Angiletta
Moja prva anti,ale citim sa velmi divne. Prejavili sa mi stavy uzkosti, placlivosti.A navyse, od kedy ju beriem som neskutocne chora, bolest hlavy, hrdla, krizov, .....Vase nazory
A chcem sa opýtat tie co ju beriete nejake psychické problému ste nemali ? Myslim tym stavy uskosti depresie precitlivenosť ?
Ďakujem
ahojte, mam na predaj plne dva blistre Angiletty..menim na inu..ak mate zaujem, piste IP..dakujem
@baska1134 berem teraz treti blister a pri druhom a tretom blistri pocitujem rozne stavy navaly placu ..priatela podozrievam z veci co si len sama domyslam toto sa dialo vzdy tak dva tri dni asi pri 10.tej tabletke neviem ci to pripisovat antikoncepcii alebo mam iny problem psychicky neviem..este uvidim pri stvrtom blistri ak to iste tak ju vymenim.
Pekný deň prajem, mám na predaj Angilettu - celé balenie, ja ju už brať nemôžem. Ak má niekto záujem, tak mi píšte mail - mimika40@azet.sk :D
@susanicka27 ja ju tiez beriem nemala som problemy ale teraz mi menzes dosiel skor mam este 5 tabletiek a uz mam menzes...presne toto sa mi stalo aj minuly mesiac a potom aj dlho trval...asi by som ju mala vymenit vsak?
ahojte, mam na predaj 2 blistre Angiletty, ak by ste mali zaujem, napiste mi
Ahojte 🙂 mam 19 rokov a dala som si predpísať antikoncepciu Angiletta, to už sa môže do mna frajer aj normálne urobiť?? po kľkých dňoch brania antikoncecpie? 🙂 🙂 🙂
predam 2platky. exp 2017. piste IP
Baby ked ste vynechali pauzu a brali ste dalej tabletky dostavilo sa aj vam krvacanie? Ako menzes? ...lebo mne áno už to mam asi 4 deň a neviem co mam robit ☹
Ahojte 🙂 mám 1 blister Angiletty na predaj 🙂
Dievčatá, stalo sa už aj Vám to že ste mali hnedý výtok? ... Ja som si oddialila menštruaciu a už asi 3 dni mam hnedý výtok, neviete niečo bližšie k tomu? ☹
@miselka131 ahoj, ja som tiež mala tento problem pri tejto HAK, a neskor som to mavala uz tyzden pred kazdou mens.tak som tabletky enila a odvtedy je vsetko v poriadku 🙂
@derka7 ahoj, a kolko ti to cca dní trvalo ten výtok, lebo ja už neviem čo mam robiť, v živote som to nemala :(
@miselka131 tak mne to potom robilo už kazdy mesiac ze mala som mat menzes a asi tyzden pred tym som uz mala vytok a pritom som este brala poslednych 7 tabletiek z blistra no a ono to trvalo aj cez prestavku 7 dnovu cize vtedy kedy som uz menzes mala mat, cakala som tri mesiace este ci sa to nezlepsi ale stale takto isto, tak som isla lekarovi, s tym ze mi zmenil tabletky a odvtedy je nastastie vsetko v poriadku, takze mi angiletta vobec nesadla... Takze ten vytok mi trval vlastne az po poslednu tabletku v blistri no a potom som hned mala menzes takze okolo 10-14 dni vratane menzesu... Asi by si tiez mala skusit zmenit hak alebo sa ist aspon poradit, ale podla mna to mas tiez z tychto tabletiek ako ja 🙂
@derka ďakujem za radu, uvidím ešte ako to bude vydržím chvilku a ak to neprestane pojdem sa spýtať doktora čo a ako, prípadne zmením tabletky. Ďakujem veľmi 🙂
@miselka131 za malinko 🙂 rada som pomohla
@blankabianca Ahoj predávaš 2blistre za 5eur či každy zvlášť? 🙂
ahoj aj mne ostal jeden blister predám za 5eu ak by mal niekto záujem
Ahojte 🙂 zostali mi dva blistre Angiletty, exp.10/2018. Ak budete mat niektora zaujem, mail simona.surovska@gmail.com
Ahojte baby ta angiletta je aj na odklad mrchy ?? Lebo švagrina mi ju dala s tym že ano
Dakujem za odpoved stačilo aj hamto lebo mi prišli na druhy den hadam nebudu po nej problemy

@mia256 Ano stale to tak už mam...zacne mi vždy na tretí deň pauzy