Skúsenosti s antikoncepciou Kelzy a jej vedľajšie účinky
Ahojte, prosim Vas mate niekto skusenosti s touto HAK? Mal niekto vedlajsie ucinky ako bolest hlavy a uzkostne stavy na zaciatku? Preslo to casom, ked sa telo adaptuje? Dakujem
Ahojky dievčatá, nemate skusenost.Doteraz som nemala problém. No asi 3dni ma dist pobolievalo podbrusko,skor v noci.No vcera som kus spinila a dnes troska viac,antiku beriem stale tak okolo19h.Nebrala som aktualne ani antibiotika nic.Akurat ma bolelo brucho.Je pravda ze chodim castejsie na malu.Antiku mam edte na 6dni do ms.
@map0007 u mňa bolo špinenie v 2.m týždeň pred ms a trvalo do ms …
@map0007 u mňa bolo špinenie v 2.m týždeň pred ms a trvalo do ms …
@diaalex Ďakujem za odpisanie.Moja gynekológicka ma dovolenku,ibak by som volala jej.Ale myslim ze mam prechladene mocove cesty,tak pijem urologicky caj a prasky z lekarne dmanoza,zacali mi akoby bolesti obliciek a caste mocenie.Snad to prejde.

Ahojky dievčatá, nemate skusenost.Doteraz som nemala problém. No asi 3dni ma dist pobolievalo podbrusko,skor v noci.No vcera som kus spinila a dnes troska viac,antiku beriem stale tak okolo19h.Nebrala som aktualne ani antibiotika nic.Akurat ma bolelo brucho.Je pravda ze chodim castejsie na malu.Antiku mam edte na 6dni do ms.