icon

Skúsenosti s antikoncepciou Kelzy a jej vedľajšie účinky

evitka83
7. nov 2024

Ahojte, prosim Vas mate niekto skusenosti s touto HAK? Mal niekto vedlajsie ucinky ako bolest hlavy a uzkostne stavy na zaciatku? Preslo to casom, ked sa telo adaptuje? Dakujem

Strana
z3
map0007
26. nov 2025

Ahojky dievčatá, nemate skusenost.Doteraz som nemala problém. No asi 3dni ma dist pobolievalo podbrusko,skor v noci.No vcera som kus spinila a dnes troska viac,antiku beriem stale tak okolo19h.Nebrala som aktualne ani antibiotika nic.Akurat ma bolelo brucho.Je pravda ze chodim castejsie na malu.Antiku mam edte na 6dni do ms.

diaalex
26. nov 2025
@map0007

Ahojky dievčatá, nemate skusenost.Doteraz som nemala problém. No asi 3dni ma dist pobolievalo podbrusko,skor v noci.No vcera som kus spinila a dnes troska viac,antiku beriem stale tak okolo19h.Nebrala som aktualne ani antibiotika nic.Akurat ma bolelo brucho.Je pravda ze chodim castejsie na malu.Antiku mam edte na 6dni do ms.

@map0007 u mňa bolo špinenie v 2.m týždeň pred ms a trvalo do ms …

map0007
28. nov 2025
@diaalex

@map0007 u mňa bolo špinenie v 2.m týždeň pred ms a trvalo do ms …

@diaalex Ďakujem za odpisanie.Moja gynekológicka ma dovolenku,ibak by som volala jej.Ale myslim ze mam prechladene mocove cesty,tak pijem urologicky caj a prasky z lekarne dmanoza,zacali mi akoby bolesti obliciek a caste mocenie.Snad to prejde.

Strana
z3